G4Media.ro

Amenzi de 2,2 milioane de lei pentru distribuitorii de energie electrică și…

Amenzi de 2,2 milioane de lei pentru distribuitorii de energie electrică și gaze, pentru întârzieri la racordare / Companiile au avertizat că nu fac față cererilor, după ce conectarea la rețea a devenit gratuită

Autoritatea Națională de Reglementare în domeniul Energiei (ANRE) a aplicat amenzi de 2.285.000 lei mai multor distribuitori de energie electrică și gaze naturale, după ce companiile au înregistrat întârzieri în procesele de racordare și branșare a clienților la rețea.

ANRE transmite că amenzile vin în urma unor „numeroase controale” efectuate în perioada martie – octombrie 2021 la operatorii de distribuție a energiei electrice și gazelor naturale.

Amenzile aplicate de ANRE:

Citește integral pe economedia.ro

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

3 comentarii

  1. Stiu caz într-o comună unde omul a plătit în avans toata suma pt a fi racordat la gaze , iar aprobările se plimba pe la bucurești de 4 luni. Ce treaba au cei de la bucurești cu o localitate din Dobrogea?

  2. De parca nu tot consumatorii le platesc…

  3. Iotete ai dreaq, dacă-mi fac cârciumă-n câmp, să cheltuie norodu ca prostu cu toate plotoroagele, sârmă, stâlp și-ncă fo cinșpe hârțogari cu beșauturile lor ! Păi săț tot faci dă lucru!