G4Media.ro

Amendă pentru Marian Rădună, unul dintre cei care au protestat în fața…

sursa foto: Facebook/ Marian Rădună

Amendă pentru Marian Rădună, unul dintre cei care au protestat în fața ministerului Educației azi, cerând demisia lui Cîmpeanu pe fondul acuzațiilor de plagiat

7 persoane au protestat azi în fața ministerului Educației, timp de o oră, cerând demisia ministrului Cîmpeanu, după ce o anchetă a jurnalistei Emilia Șercan a dezvăluit că ministrul a plagiat un curs, însușindu-și 13 capitole semnate de 2 profesori. Unul dintre protestatari, activistul Marian Rădună, președintele asociației Geeks for Democracy a fost amendat cu 500 de lei. De remarcat, pe amenda primită azi, este trecut anul 2020. “Nici nu am remarcat inițial, dar dacă a greșit polițistul, cu atât mai bine, pentru că oricum contest amenda,” a spus el pentru Edupedu.ro.

Astăzi, un grup de 7 persoane au ieșit în fața ministerului Educației cu un banner pe care scria Demisia. Printre cei prezenți apelului au fost Marian Rădună, președinte al Asociației Geeks for Democracy, directorul general al Editurii Humanitas, Lidia Bodea, regizorul Tudor Giurgiu sau Oana Gheorghiu cofondatoarea Asociației Dăruiește Viață. Aceștia s-au întâlnit la 8 dimineață în urma unui apel lansat în rețelele sociale #Cafeauadedimineață.

Citește articolul integral pe Edupedu.ro

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

5 comentarii

  1. Sunt tare curios pentru ce anume a fost amenda? Tulburarea linistii publice nu prea cred, am mari indoieli ca aia 7 oameni strigau ceva, iar de blocat, ma indoiesc ca acei 7 au reusit sa blocheze un trotuar, o strada ceva

  2. Aceste amenzi trebuie sa fie suportate de ONGuri ! Pentru ca este pentru binele meu si al tau, al poporului roman in lupta cu grobianismul ciumei-rosii !

  3. Protest cu 7 persoane, ne miram ca nu mai au frica de nimeni.

  4. pentru că-l deranjau de la copiat!