G4Media.ro

Ambasada SUA: Așa se vede Bucureștiul de pe Stația Spațială Internațională

Sursa foto: Facebook / U.S. Embassy Bucharest

Ambasada SUA: Așa se vede Bucureștiul de pe Stația Spațială Internațională

Ambasada Statelor Unite din București a postat o fotografie cu orașul, pe pagina de Facebook, în care precizează că a fost făcută de pe Stația Spațială Internațională

”Bucureștiul pe timp de noapte, văzut de pe Stația Spațială Internațională”, scrie pe pagina de socializare.

În aceste zile, pe Stația Spațială Internațională se află astronauții Loral O’Hara (SUA), Jasmin Moghbeli (SUA), Frank Rubio (SUA), Oleg Kononenko (Rusia), Nikolai Chub (Rusia), Dmitri Petelin (Rusia), Konstantin Borisov (Rusia), Serghei Prokopyev (Rusia), precum și astronautul ESA (Agenția Spațială Europeană) Andreas Mogensen și astronautul JAXA (Agenția Japoneză de Explorare Aerospațială) Satoshi Furukawa.

Deținător al recordului pentru cel mai lung zbor spațial efectuat de un american, astronautul NASA Frank Rubio va părăsi Stația Spațială Internațională și se va întoarce pe Pământ miercuri, 27 septembrie.

Rubio și cosmonauții Roscosmos Serghei Prokopyev și Dmitri Petelin se vor întoarce pe Pământ după 371 de zile petrecute în spațiu și o misiune care a cuprins 157,4 milioane de mile și 5.963 de orbite ale Pământului. După andocare, echipajul se va îndrepta spre o aterizare în stepa din Kazahstan, la sud-est de orașul Dzhezkazgan, la ora 7:17 (17:14, ora Kazahstanului), precizează nasa.gov.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

1 comentariu

  1. Ce mișto! Se vede și câinele lu’ vecina care latră la 4 dimineața.