G4Media.ro

Amazon neagă faptul că va accepta tranzacții cu Bitcoin. Valoarea criptomonedei a…

sursa foto: Facebook / Amazon

Amazon neagă faptul că va accepta tranzacții cu Bitcoin. Valoarea criptomonedei a scăzut după ce a ajuns luni la peste 40 de mii de dolari

Un anunț de angajare, publicat de Amazon, în care se căuta ”un lider experimentat pentru a dezvolta strategia și foaia de parcurs a Amazon, în domeniul monedelor digitale și a tehnologiei blockchain” a dus luni la creșterea Bitcoin la peste 40 de mii de dolari, cea mai mare valoare din 15 iunie, anunță Yahoo.com.

Amazon.com Inc a negat luni informațiile publicate în ziarul City AM din Londra, în care se relata faptul că gigantul comerțului online urmează să accepte plăți prin Bitcoin, până la sfârșitul anului. Ziarul, care citează un „insider” anonim, a trimis cea mai mare criptomonedă din lume la o valoare de 40.278 de dolari. ”Speculațiile legate de planurile noastre specifice pentru criptomonede nu sunt adevărate”, a declarat luni un purtător de cuvânt de la Amazon.

Compania a publicat pe 22 iulie o ofertă de locuri de muncă prin care se căuta o persoană care să dezvolte strategia companiei în domeniul criptomonedelor, iar această informație, coroborată cu articolul ziarului londonez, a alimentat optimismul cu privire la viitorul Bitcoin. Negarea oficială a companiei a provocat prăbușirea Bitcoin la sub 37.000 de dolari. Piața criptomonedelor a scăzut cu 5,2% în ultimele 24 de ore, conform datelor prezentate de CoinMarketCap.

Sursa foto: Facebook

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

3 comentarii

  1. Avea careva smecher niște „bitcoi” de vândut:)

  2. Cea mai volatila ‘arma’ a economiei, perfecta pt. elite. Cumperi de 1 miliard si-n 3 zile faci 3 … Ce poate fi mai smecher de atat ? Bravo, masonasi. Ati dus volatilitatea la cote maxime, nu se poate mai bine. Un ‘fake news'(pt. care nu raspunde nimeni) si-ati impuscat averi pt. 10 generatii.

  3. Fake news… Tot creste de două săptămâni zilnic, dar știrea e pt creduli și click-uri. Mi-e atât de scârbă… Luați-o sus! 😂