G4Media.ro

Altercații între polițiști și AUR la manifestația organizată de PSRM și PCRM…

sursa foto: TV8.md

Altercații între polițiști și AUR la manifestația organizată de PSRM și PCRM în Chișinău, cu o săptămână înainte de alegerile anticipate

Altercații au avut loc între angajații poliției și membrii Alianței pentru Unirea Românilor (AUR) la manifestația organizată de către Blocul electoral al Comuniștilor și Socialiștilor (BECS) în centrul Chișinăului, transmite TV8.md.

Cu șapte zile până la alegerile parlamentare anticipate, cu pancarte și steaguri, membrii BECS s-au deplasat în marș pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt, drumul fiind blocat pentru circulația mașinilor.

Manifestanții socialiști și comuniști au scandat „Moldova” și „Victorie”. În fruntea mulțimii au fost liderii Partidului Socialiștilor (PSRM) Igor Dodon și Partidului Comuniștilor (PCRM) Vladimir Voronin. La manifestație este prezentă și președinta Parlamentului, Zinaida Greceanîi.

 • Citește articolul integral pe TV8.md

sursa foto: TV8.md

 

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

7 comentarii

 1. Circ de 2 lei .

 2. Cu alte cuvinte, AUR, despre care zic rezistidioții că sunt oamenii lui Putin, au vrut să-i atace pe oamenii lui Putin…

  • Cu alte cuvinte idiotii utili au fost trimisi sa creeze circ si sa stimuleze iesirea la vot a rusofonilor pentru ca ‘Romania le fura tara’.

   Fenta de 2 lei 50 la fel ca tot circul facut pe la granite de Simion.
   Evident ca 99.9% dintre hAuristi n-au vazut nici un ban rusesc, sunt doar dusi cu zaharelul nationalismului de bazatii ca Simion, Lulea, C Georgescu.

   Nu il includ pe Tarziu aici pentru ca si el cred ca e in categoria idiotilor utili de urmatorul nivel si inchide ochii la ce se intampla in spatele scenei, nu vrea sa stie de unde vin banii pentru partid.

  • Bună observație! Îmi doresc ca AUR sa între în parlament. Ar fi cu adevărat o lovitura, atât pt rezistenții globalisti cât și pt comuniști.

  • @Avram Iancu, AUR e o boala.. Cum nu fac nici o brânză în parlamentul României, nici în cel a-l Moldovei nu vor face… Nici nu vor ajunge
   Ce fac este sa antagonizeze forțele de stanta și electoratul lor

 3. AUR=RUSIA
  VLADIMIR DOBOS

 4. Haurarii lui Târziu și Simion folosesc tactica dictată de șeful de la Kremlin .
  După modelul legionaro-fascist implementat de regimurile totalitare ale lui Hitler și Stalin, această coloană a cincea a imperiului rus in Romania, urmează întocmai discursul acestora, discurs care care a făcut posibile ororile celui de-al doilea război mondial.