G4Media.ro

Allen Coliban: Cred că este sănătos ca Drulă să aibă un contracandidat…

Sursa Foto: Facebook/ Allen Coliban

Allen Coliban: Cred că este sănătos ca Drulă să aibă un contracandidat / Nu cred că am cum să fiu preşedinte de partid şi primar în acelaşi timp

Primarul municipiului Braşov, Allen Coliban, consideră că ar fi sănătos ca actualul lider interimar al USR Cătălin Drulă să aibă un contracandidat la alegerile pentru preşedinţia partidului, precizând că relaţia sa cu el este una normal. Coliban a precizat că nu va candida pentru preşedinţia USR, deoarece nu poate fi şi primar, şi preşedintele unei formaţiuni politice.

Allen Coliban a fost întrebat, duminică, la emisiunea Insider Politic de la Prima TV, dacă vede vreun contracandidat pentru Cătălin Drulă la preşedinţia USR, transmite News.ro

“Cred că este sănătos să aibă un contracandidat, sunt o grămadă de lucruri care ar trebui spuse într-un astfel de context. La precedentele alegeri, când a câştigat Dacian Cioloş, a existat un al treilea candidat, Irineu Darău, care a făcut o treabă foarte bună punând punctul pe pe i şi degetul exact acolo unde ne doare, pe soluţii, nu doar pe probleme, deci ce ar trebui făcut astfel încât să dezvoltăm şi să progresăm cu USR şi cred că avem nevoie de genul acesta de campanii interne în care să existe o dezbatere reală şi să creştem lideri. Este un moment bun de a te afirma că eşti capabil să fii lider al partidului”, a afirmat Coliban.

El a menţionat că relaţia sa cu Drulă este normală.

“Relaţia mea cu Cătălin acum este una normală. L-am sunat după ce a ajuns. Nici nu cred că îşi dorea să ajungă preşedinte al partidului, mai ales în acest moment, l-am sunat să îi spun ce cred că e important să facem în următoarea perioadă, am avut un dialog normal, civilizat chiar nesperat de deschis şi în continuare suntem amândoi membri în Biroul Naţional, eu vicepreşedinte, el preşedinte interimar”, a explicat primarul Braşovului.

Allen Coliban a precizat că nu va candida la preşedinţia USR.

“Nu cred că am cum să fiu preşedinte de partid şi primar în acelaşi timp. Cred că miza este foarte mică pe cine va fi preşedinte, pentru că ar trebui să scăpăm de sindromul salvatorului, ”l-am pus pe ăla, ştie el ce să facă, se descurcă”. Nu, depinde de fiecare dintre noi şi pentru asta trebuie să ne uităm la motivaţia membrilor şi trebuie să ne uităm la mecanismele interne şi la cum le facem să fie solide.

În momentul în care combustibilul intern, ce ne animă, ce ne motivează este diferit de cel al celorlalte partide, noi nu facem tranzacţionare pe funcţii, ”Vino în USR că după aia o să te punem nu ştiu unde, dacă votezi cum îşi zic eu”. Aici este vorba despre nevoia de a clădi o altfel de societate şi asta este ceea ce a ţinut membrii şi ţine membrii în frig, în corturi, să adune semnături, să se implice voluntari şi fără niciun alt beneficiu.

Combustibilul ăsta trebuie să îl regenerăm şi să dăm mai multă putere fiecărui membru aşa cum de altfel în spiritul ăsta a fost şi construit statutul USR, să aibă mai multă putere, să aibă mai multe reprezentativitate, să ne asigurăm că democraţia asta este respectată şi că înfloreşte”, a mai declarat Coliban.

 

 

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

10 comentarii

  1. Concret, PSD-ul tău ce a făcut pentru țară? Legile ticăloase și sinecurile nu se pun.

  2. Am auzit că George Simion și Claudiu Târziu sunt amanți.

  3. Hai ma ca nu e peste tot ca in usr cu dragostea.

  4. Atunci de ce se tot ceartă Simion cu Târziu? Fiindcă sunt sociopați lacomi de putere, sau pentru că sunt îndrăgostiți?

  5. Nu sunt amanti, Tarziu e hetero. E atat de hetero incât ar putea Simion sa isi puna cea mai sexi rochiță si ruj iar Tarziu tot ar zi ca ‘fratele Simion’ nu e pe invers.

  6. Omul asta nu este cu toate tiglele pe casa. Este nepotul lui Miron Constantinescu, unul din cei 9 Dumnezei pe care-i carau pe umeri parintii si bunicii nostri la manifestatiile de 1 Mai, alaturi de Gh. Gheorghiu Dej, Ana Pauker, Emil Bodnaras, Alexandru Draghici. Taticul lui trebuia sa ia intotdeauna premiul intai la scoala, caci altfel se supara clanul pe profesori si era de rau. Nu a reusit nici sa-si termine facultatea, si asta acum, cand orice neica nimeni poate primi o diploma de inginer de la statul roman. Si deja se vede presedintele USR. La Brasov e terminat, lumea s-a lamurit ca e o nulitate neomarxista, face spatii de joaca pe bulevardele principale si intrerupe circulatia cate o saptamana intr-un oras aglomerat ca Brasovul. Dar n-a reusit sa mai faca nici macar un loc de parcare. Stalin si poporul rus/Libertate ne-au adus !!!!

  7. Gunoiului ii arde de un menaj in trei cu cei doi. Nasol, s-ar putea s-o si-o ia in fata si spate in acelasi timp. 😂

  8. Pe ăsta îl freacă grija de viitorul lui politic. La Brașov nu mai are nici o șansă. Dacă Irineu Dărău ar fi șef la USR, ar prinde și Coliban un loc pe liste la parlament dacă nu, nu.

  9. Berceanu ar fi un foarte bun presedinte USR.

  10. Tu esti varza, de fapt!!!