G4Media.ro

Alina Gorghiu: Efectiv am paralizat când am citit că o doamnă judecătoare…

sursa foto: Inquam Photos/ Cornel Putan

Alina Gorghiu: Efectiv am paralizat când am citit că o doamnă judecătoare din Mangalia ar fi întrebat dacă una dintre victimele ucise în accidentul de la 2 Mai este în sală

Alina Gorghiu, ministra Justiției, a declarat luni cu ocazia bilanțului DNA, că „prejudiciul pentru justiție, uneori, poate fi generat de magistratul însuși”, și a dat ca exemplu o judecătoare din dosarul șoferului drogat care a accidentat mortal doi tineri la 2 Mai.

„Efectiv am paralizat când am citit că o doamnă judecătoare din Mangalia ar fi întrebat dacă una dintre victimele ucise în accidentul de la 2 Mai este în sală … E bine că Inspecția Judiciară s-a sesizat!”, a spus Gorghiu luni, potrivit unui comunicat al Ministerului Justiției.

Gorghiu a mai spus că „am avea un 2024 sănătos dacă nu am mai asista pasiv la concursul de invective, atacuri la persoană la procurori din DNA, indiferent de numele lor”.

„E legitim să vă apărați sau să vă fie apărată reputația mai apăsat, mai prompt, mai eficient, indiferent de unde vine atacul. Pentru că reputația afectată înseamnă un prejudiciu pentru instituție, înseamnă un prejudiciu pentru justiție în general”, a adăugat Gorghiu.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

10 comentarii

  1. Și după ce ai paralizat, nu ai mai făcut nimic, pentru ca erai „paralizata”.

  2. Probabil intre o plimbare la coafura și o plimbare la manichiura a aflat și Gheorghiu ceva.

  3. efectiv ești proas tă

  4. Și mai departe, ce ai făcut, madam Gorghiu???? După ce ți ai revenit din paralizie?

    • a scris repede pe facebook, ca doar nu era sa rezolve vreo ceva in tara asta, ea si PSDNLUDMR-ul ei

  5. Pentru că este de nepermis ca asemenea specimene de judecători să împartă dreptatea în țara asta. Și sunt cu sutele!!! Dar o să explodeze mămăliga și la voi, într o zi!

  6. ce vorbesti fata .. a aflat alinutza ca roata e rotunda, ca apa e uda, si focul arde … urmeaza sa ne spuna ca a ramas paralizata cand a aflat si la ce varsta ies SPECIALII la PENSIE

  7. După ce își revine din paralizie, poate ne explică de ce astfel de magistrați sunt menținuți in funcție.