G4Media.ro

Alimentarea cu electricitate, oprită la o grădiniță din Sectorul 1 din cauza…

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Alimentarea cu electricitate, oprită la o grădiniță din Sectorul 1 din cauza lipsei bugetului pentru 2023, acuză primarul Clotilde Armand/ O nouă ședință de consiliu, convocată marți: „Votați bugetul sau plecați acasă!”

Alimentarea cu electricitate a fost oprită la o grădiniță din Sectorul 1 din cauza lipsei bugetului pentru 2023, acuză primarul Clotilde Armand, care a convocat o nouă ședință de consiliu local, marți, începând cu ora 10:00.

„Apar primele efecte grave ale iresponsabilității consilierilor PNL-PSD care refuză de două să voteze proiectul de buget pentru anul 2023. Firma de electricitate a oprit astăzi, la ora 10.00, alimentarea la grădinița Colegiului Național de Muzică “George Enescu” de pe strada Frumoasă nr. 24. Probabil în perioada imediat următoare vom avea și alte întreruperi de utilități la unitățile de învățământ sau la spitalele pe care le finanțăm În Sectorul 1”, a scris, luni, pe Facebook, Clotilde Armand.

„Stimați consilieri, opriți sabotajul pe care îl practicați la adresa comunității locale. Ce ați făcut în acest an este deja prea mult, problemele copiilor, ale persoanelor asistate și ale bătrânilor nu trebuie aduse în războiul politic. Este imoral și inuman! Este timpul ca în ședința de mâine, mai mult ca oricând, să dați dovadă de responsabilitate și de respect față de votul oamenilor. Refuzați de 2 luni să votați bugetul Sectorului 1 fără să aveți nici un argument, niciun amendament nici o prounere. Oamenii nu v-au votat să faceți circ și conferințe de presă la ședințele Consiliului Local, ci să vă aduceți aportul la reconstruirea și dezvoltarea Sectorului 1. Aveți plângeri penale nominale pentru mizeria pe care o faceți comunității. De furat nu mai puteți fura. Ajunge. Nu vă merge nici cu șantajul, nici cu televiziunile cumpărate de voi. Votați bugetul sau plecați acasă!”, a mai scris edilul.

Organizațiile PSD și PNL sector 1 au anunțat o conferință de presă având ca subiect proiectul de buget al Sectorului 1 și prioritățile de investiții și dezvoltare pentru anul 2023, înainte de începerea ședinței de consiliu.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...