G4Media.ro

Alianța studenților: votul Senatului pentru rectori pe viață este incalificabil. Președintele să…

Alianța studenților: votul Senatului pentru rectori pe viață este incalificabil. Președintele să trimită legea spre reexaminare

Votul Senatului ce permite rectorilor să aibă un număr nelimitat de mandate la conducerea universităților arată că prioritatea parlamentarilor este permanentizarea unor persoane în funcții de conducere, nu îmbunătățirea unui sistem de învățământ oricum slăbit, apreciază Alianța Națională a Organizațiilor Studențești din România (ANOSR). Aceasta spune că decizia senatorilor este  “incalificabilă” și îi cere președintelui Klaus Iohannis să trimită spre reexaminare legea.

Citește mai mult pe EduPedu.ro

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

3 comentarii

  1. Radeti voi acuma, sa vedeti cum se reface usl-ul dupa alegeri, vor guverna/fura impreuna, n-ai vazut asa ceva. Se inteleg tot mai bine, cozile de topor de la suprafata sunt date de ciuma rosie la o parte, devenid astfel frecventabila. L acum voteaza cot la cot orice mizerie, la cum semneaza cu acelasi pix orice initiativa legislativa mizerabila, la cum stabilesc jocurile pe sub masa, nu ar fi nimic surprinzator sa ne mai trezim cu o pacoste pe cap. Sa nu ne trezim ca-;i decid pozitiile de parlamentar pe viata, o lege trecuta la ceas de seara, cu complicitatea presei mituite, nu ar fi exclusa o astfel de posibilitate. Constitutia, da-o naibii, de ea ne impiedicam noi acuma. Tragic-comic, o maxima bataie de joc, dar ne meritam soarta!

  2. Mesajul din campanie: „O Romanie educata” – Se va intampla atunci cand porcii vor zbura.

  3. Alinierea intre partidul de la guvern si studenti (teoretic, opozitia inteleapta si dinamica) e ceva demn de 1989. Iar e BOC sef la UASCR Cluj?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.