G4Media.ro

Alianţa Dreapta Unită şi-a lansat candidaţii la Bacău: Lucian Stanciu-Viziteu, candidat la…

sursa foto: Captura video

Alianţa Dreapta Unită şi-a lansat candidaţii la Bacău: Lucian Stanciu-Viziteu, candidat la Primărie, Ion Melinte, candidat la preşedinția Consiliului Județean

Primarul municipiului Bacău, Lucian Stanciu-Viziteu (USR), va candida, din partea Alianţei Dreapta Unită, la alegerile locale, pentru un nou mandat, iar Ion Melinte (PMP) s-a înscris în cursa pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Bacău, transmite Agerpres.

Alianţa Dreapta Unită şi-a lansat, sâmbătă, candidaţii la Primăria şi Consiliul Judeţean Bacău, precizează un comunicat al USR.

Cu acest prilej, Cătălin Drulă, preşedintele USR, a afirmat că PSD şi PNL atacă democraţia şi blochează modernizarea României şi le-a transmis băcăuanilor că alianţa Dreapta Unită este singura care poate aduce dezvoltarea ţării.

„De ce au făcut Iohannis cu Ciolacu această comasare? Au făcut-o împotriva modernizării, împotriva celor care încearcă să ducă ţara într-o direcţie bună, împotriva USR şi a Alianţei Dreapta Unită. Şi-au pus candidaţi unici acolo unde sunt primari USR. E foarte simplu de ce: vor să îşi aducă înapoi corupţia în primării, să-şi mufeze iar firmele la bani publici, să-şi angajeze oamenii de partid. Eu îi înţeleg pe români că sunt dezamăgiţi. Iohannis le-a cerut în 2020 să voteze PNL ca să scăpăm de PSD. S-au trezit cu PSD la guvernare şi viitorul României antamat de Iohannis pentru un palat de 9 milioane de euro. Se întreabă oamenii dacă mai au sens să spere. Există speranţă şi ea începe pe 9 iunie. Toţi oamenii care vor modernizarea, care vor un viitor mai bun trebuie să voteze alianţa Dreapta Unită”, a afirmat Cătălin Drulă, conform USR.

Potrivit sursei citate, în mandatul său de primar, „Lucian Stanciu-Viziteu a modernizat complet Spitalul de Pneumoftiziologie din oraş, printr-o investiţie de 3,5 milioane de euro”.

„Cu fonduri europene, au fost modernizate străzile principale din oraş: Mioriţei, Gării, Republicii, Calea Bârladului. Peste 1.200 de garaje vechi şi insalubre au fost demolate, în locul lor fiind create spaţii de parcare, locuri de joacă, zone verzi, puncte de încărcare pentru automobile electrice etc. În primii trei ani de mandat, primarul USR a atras fonduri europene în valoare de aproximativ 90 de milioane de lei, de opt ori mai mult decât fondurile atrase în mandatul fostului primar al oraşului”, mai susţine USR.

De asemenea, Ion Melinte are o „vastă experienţă în management şi administraţie publică, având roluri de lider în diverse instituţii”, precizează USR, menţionându-se că acesta a ocupat funcţia de director executiv al Direcţiei Agricole Bacău, a înfiinţat şi coordonat Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) în regiunea Nord-Est şi are un doctorat în agronomie obţinut la Universitatea de Ştiinţe Agronomice şi Medicina Veterinară „Ion Ionescu de la Brad” din Iaşi.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...