G4Media.ro

ALDE Alba a reclamat PSD la Biroul Electoral Județean, la pachet cu…

ALDE Alba a reclamat PSD la Biroul Electoral Județean, la pachet cu PNL, Pro-România și USR-PLUS: afișaj electoral în locuri nepermise și mai multe afișe ale aceluiași partid, pe panouri

Organizația județeană Alba a ALDE a sesizat Biroul Electoral Județean Alba cu privire la ”încălcarea gravă a legislației privind desfășurarea campaniei electorale”, de către PSD, PNL, Pro-România și USR-PLUS, în ceea ce privește afișajul electoral.

Astfel, ALDE a sesizat faptul că în câteva comune din județ, PNL și Pro-România au expus mai multe afișe (în loc de unul singur, cum prevede legea) pe panourile amenajate special.

În plus, a reclamat organizația ALDE, cele trei partide, respectiv PNL, Pro-România și Alianța USR-PLUS, au folosit pentru afișaj și alte locuri, nu doar panourile instalate de primării.

Într-un comunicat de presă, reprezentanții transmis luni, reprezentanții partidului au dat ca exemplu PSD care a utilizat, în orașul Abrud, locuri de afișare, altele decât cele special amenajate, de către primărie.

”Partidul Alianța Liberalilor și Democraților (ALDE) Alba solicită celorlalte partide, aflate în cursa electorală, să respecte prevederile legale în ceea ce privește numărul afișelor electoarele expuse și utilizarea exclusiv doar a locurilor special amenajate, în scop electoral, pentru afișare” au transmis reprezentanții partidului.

ALDE și-a reclamat la BEJ inclusiv partenerul de guvernare, PSD, în condițiile în care la nivel local, între cele două organizații, nu mai există nici un fel de colaborare. Recent, președintele ALDE Alba a lansat chiar un atac împotriva PSD. ”Să ne ferească Dumnezeu să ajungă ăștia la putere în județul Alba, că ne-am dat dracu”, a spus Ioan Lazăr.

Un proiect G4Media.ro – Fundația Konrad Adenauer
#MonitorizareEuroparlamentare

Doneaza prin PayPal paypal icon
Donatie recurenta

Doneaza lunar pentru sustinerea proiectului G4Media

Doneaza prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Doneaza prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.