G4Media.ro

Airbnb îşi suspendă operaţiunile din Rusia şi Belarus / Rezervările de după…

Airbnb îşi suspendă operaţiunile din Rusia şi Belarus / Rezervările de după 4 aprilie au fost anulate

Compania de închirieri de locuinţe Airbnb a anunţat luni seară că îşi suspendă operaţiunile din Rusia şi Belarus, potrivit Reuters, citată de Agerpres.

„Clienţii de peste tot din lume nu vor mai putea să facă noi rezervări pentru şederi sau experienţe în Rusia sau Belarus”, a precizat compania americană într-un comunicat.

„Clienţii localizaţi în Rusia sau Belarus nu vor mai putea face noi rezervări prin Airbnb”, a adăugat grupul.

Rezervările de după 4 aprilie au fost anulate.

Directorul executiv al Airbnb, Brian Chesky, a anunţat încă de la 4 martie pe Twitter această intenţie de suspendare a operaţiunilor din cele două ţări.

Compania a semnalat anterior că nu mai poate procesa tranzacţii asociate cu anumite instituţii financiare din Rusia şi Belarus din cauza sancţiunilor occidentale, introduse după invazia rusă din Ucraina la 24 februarie.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

4 comentarii

 1. Chiar aveam chef de o plimbare pe sub balconul de la Kremlin!

  • nu crește sparanghelul, ceea ce displace ieuropeanului de adanca cultura

 2. In speranta ca nu vor mai trece si alte familii prin asta, tin sa il mentionez pe teparul de Culcea Mihai (Culcea Liviu-Mihaita, Mihai Culcea).

  Are mai multe firme, dar cele mai multe tepe le-a dat cu SC Culsoft Partener SRL.

  Mihai Culcea este un escroc de prima mana, care minte cu nonsalanta, la inceput iti cere un avans simbolic, face impresie buna in primele etape, dupa care cere valori mari de avans si dispare cu banii.

  Mihai Culcea nu are o echipa cu care lucreaza pe termen lung pt ca nu isi plateste muncitorii, asta fiind si o problema a calitatii lucrarilor pe care pretinde ca le ofera. Isi cauta muncitorii pe OLX, le promite marea cu sarea, la inceput ii plateste, dupa care dispare iar muncitorii raman cu ochii in soare, la fel ca si clientul care ramane cu banii dati si cu casa neterminata.

  Culcea Mihai pune anunturi pe OLX de pe diferite conturi, iubita, asociati, etc si pretinde ca ofera constructii la cheie sau la rosu.

  Culcea Liviu-Mihaita este plin de datorii, are multe procese pe rol si bilete la ordin fara acoperire.

  Mihai Culcea actioneaza in Constanta, Bucuresti si imprejurimile acestora!

  Feriti-va de Culcea l!!

  Mare constructor acest Mihai Culcea! Fost director de banca, devenit mare constructor-escroc.

  Domnul Mihai Culcea, tepar in constructii a facut din escrocherie meserie.

  Prin firma Culsoft Partener, Mihai Culcea, „constructor Constanta” are 12 incidente de plata in valoare totala de 177.000 lei. Adica Mihai Culcea (Culcea Liviu-Mihaita) a emis cecuri sau bilete la ordin fara acoperire.

  Mihai Culcea are 4 dosare pe care le-a pierdut in instanta. A dat tepe catre; SC SAVE & SELF COMPANY GUARD SRL, ARABESQUE SRL, YAKITA INDUSTRY S.R.L., BANCA TRANSILVANIA.

  Si muulte alte tepe catre persoane fizice!

  Mihai Culcea, constructii Constanta, tepar constructii, Culcea Mihai, Constructor case, constructor Medgidia, Culcea Liviu-Mihaita, Culsoft partener. Tepar!! Feriti-va de el! #mihaiculcea #culcea #escroc #culsoft

 3. “(…) șederi sau experiențe in Rusia sau Belarus”! 😂😂😂😂