G4Media.ro

Airbnb anulează toate rezervările făcute la Washington în săptămâna inaugurării lui Joe…

Airbnb anulează toate rezervările făcute la Washington în săptămâna inaugurării lui Joe Biden din rațiuni de securitate

Platforma Airbnb a anunțat că anulează toate rezervările făcute de clienți în săptămâna inaugurării președintelui Joe Biden (18 – 22 ianuarie) în Washington și blochează eventualele noi rezervări în această perioadă din cauza îngrijorărilor legate de posibilele proteste violente în capitala SUA, potrivit unui comunicat.

Clienții care făcuseră rezervări și au plătit vor primi banii înapoi.

Decizia Airbnb vine după ce autoritățile locale și federale le-au cerut oamenilor să nu călătorească la Washington în săptămâna în care Joe Biden va depune jurământul de președinte.

Agențiile americane de securitate se așteaptă la posibile proteste violente, după ce în 6 ianuarie Washingtonul a fost zguduit de insurecția a sute de suporteri pro-Trump ce au luat cu asalt Capitoliul, sediul Congresului SUA. Evenimentele violente s-au soldat cu 5 morți și zeci de răniți.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

3 comentarii

  1. Credeam că de securitate se ocupă poliția, jandarmeria, armata… Le-o fi dat prin cap că oamenii pot veni la Washington și cu treburi care nu au legătură cu politica? Dar cum să rateze ocazia de a puncta la capitolul imagine?!

    • AirBnB precum orice alta companie din Sillicon Valley, Uber, Twitter, etc nu e interesata de profit. Ei castiga de la listarea pe bursa si investitii private. Deci isi permit sa ia o astfel de masura…

    • Go woke go broke !

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.