G4Media.ro

Aeroportul Otopeni va avea un cabinet de vaccinare non-stop cu Johnson&Johnson

Sursa foto: Facebook / Cătălin Drulă

Aeroportul Otopeni va avea un cabinet de vaccinare non-stop cu Johnson&Johnson

Pasagerii care tranzitează Aeroportul Internațional Henri Coandă București se pot vaccina de astăzi într-un cabinet special amenajat în zona publică a aerogării – între terminalele „sosiri” și „plecări”. Cabinetul va funcționa în regim non-stop, anunță ministrul Transporturilor Cătălin Drulă.

La vaccinare vor avea acces, fără programare, cetățenii români și străini cu rezidență în România.
Serul folosit este cel produs de compania Johnson&Johnson, care se administrează în doză unică, iar persoanele care aleg să se vaccineze primesc pe loc dovada imunizării.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

9 comentarii

 1. Cui foloseste? Dovada e valabila abia dupa 10 zile!

 2. Comentariul lui Dan se încadrează la capitolul ,, oligofren pentru Oligofreni “
  .
  Guvernul ,CE , OMS fac eforturi pentru eradicarea acestei epidemii , totul este GRATIS și singurul mesaj ar trebui sa fie ,, mulțumim ,

 3. Adrian, cum adica cui foloseste? Tu faci vaccin pentru dovada ca esti vaccinat sau pentru sanatatea ta? Neam de traista, daca nu va dadea era rau. Daca va da iar e rau. Cine va mai intelege si pe voi

 4. Daca o sa bage in oferta sa aduci un cretin, ma ofer sa te iau pe tine. Poate te inteapa in cap, sa mai scoata aerul.

 5. Buna ziua!La intoarecerea din Marea Britanie pe data de 03.06.2021 ,m am vaccinat cu vaccinul Jhonson &Jhonson,dar nu am primit online nici o dovada a acestui fapt.Va rog sa mi trimite ti pe mail documentul care atesta ca am efectuat vaccinul.
  Va multumesc,Doina Raducut

 6. Buna ziua!La intoarecerea din Marea Britanie pe data de 03.06.2021 ,m am vaccinat cu vaccinul Jhonson &Jhonson,dar nu am primit online nici o dovada a acestui fapt.Va rog sa mi trimite ti pe mail documentul care atesta ca am efectuat vaccinul.
  Va multumesc,Doina Raducut
  Adresa mea de e mail:doinaraducut@yahoo.com

 7. Dacă se întoarce din Marea Britanie și face vaccinul în aeroport mai face carantină?

 8. Sunt marinar și am să vin din U.K. probabil, pot face vaccinul în aeroport imediat ce ajung, ca să nu mai fac carantină?
  Mulțumesc!