G4Media.ro

ADVERTORIAL Recuperare medicală cu internare la Spitalul Sfântu Sava

Sursa Foto: Spitalul Sfântu Sava

ADVERTORIAL Recuperare medicală cu internare la Spitalul Sfântu Sava

Intervențiile chirurgicale ortopedice, oricât de bine ar fi realizate, pot avea un rezultat slab, dacă nu sunt urmate de programe de recuperare medicală profesională. De asemenea, recuperarea prin kinetoterapie și fizioterapie, poate diminua deficiențele înregistrate în urma unei operații.

Pentru a beneficia de rezultate optime, nu este suficientă recuperarea la domiciliu. Este nevoie de ședințe cu exerciții complexe, sub supravegherea atentă a terapeuților și a medicilor specialiști. Soluția o reprezintă internarea în spitale de recuperare, unde îngrijirea pacienților se face 24 de ore din 24 și 7 zile din 7.

Spitalul Sfântul Sava de Recuperare Medicală, Îngrijiri Paliative și Geriatrie tratează afecțiuni dintre cele mai diverse, de la cele mai simple la cele mai grave. În domeniul neurologic, se efectuează recuperare după accidente vasculare (AVC), tumori și traumatisme cerebrale, traumatisme ale măduvii spinării, mielite, neuropatii, secționare nerv și leziuni nervoase, atrofie musculară, hidrocefalie, plex brahial, sciatică, lombosciatică, paralizie, tetrapareză spastică, parestezie, hemiplegie, paraplegie, Parkinson, scleroză, sindrom tunel carpian, distrofie musculară, stare vegetativă.

Sursa Foto: Spitalul Sfântul Sava

Experiența specialiștilor Spitalului Sfântul Sava înregistrează rezultate extraordinare în cei trei ani de activitate a centrului, un tânăr de numai 24 de ani, aflat în stare vegetativă în urma unui grav accident de circulație, fiind recuperat până la stadiul de a se deplasa singur, cu ajutorul unui baston, și de a se întreține fără ajutor. Evoluția recuperării sale a fost înregistrată și poate fi urmărită pe canalul de Youtube al Spitalului. Aici sunt numeroase exemple de pacienți care au fost aduși imobilizați pe tărgi sau scaune cu rotile și au plecat pe propriile picioare după programele de recuperare de la Sfântul Sava.

În domeniul ortopedic, recuperarea medicală vizează fracturi humerus, cui gamma, fractură de col femural, fractură bifocală, fractuăa trohanteriană, fractură pertrohanteriană, fractură șold, fractură scapulă/omoplat, secționarea măduvei, tasare vertebre, scolioză, cifoză, lordoză, hernie de disc, protuzie, fractură radius, fractură cervicală, ligament încrucișat anterior, ligamente colaterale, gonartroză, cocsartroză, fractură închisă/deschisă, spondiloză, listeză, discopatie, genuvarum, genuvalvum ș.a.

De asemenea, Spitalul Sfântul Sava asigură servicii de recuperare medicală cardiologie și recuperare respiratorie post COVID.

Echipa Spitalului Sfântul Sava pune un accent deosebit pe interacțiunea cu pacienții, pe stimularea dorinței acestora de a se recupera. Serviciile medicale sunt acordate în regim de cazare hotelieră la standarde înalte și 3 mese incluse, pentru pacienți adulți de toate vârstele, din orice localitate din țară sau din străinătate și indiferent de stadiul bolii.

Sursa Foto: Spitalul Sfântul Sava

Hrana este preparată zilnic în bucătăria proprie, după un meniu adaptat pacienților cu nevoi speciale. Internarea pentru recuperare medicală se asigură în saloane cu 2 și 3 paturi, în regim de spitalizare continuă, asistență medicală 24/7 oferită de personal specializat, cu competență în kinetoterapie și fizioterapie.

Tehnicile speciale și tehnologiile ultramoderne aplicate după un plan de tratament complex oferă pacienților Spitalului Sfântul Sava o probabilitate extrem de ridicată de recuperare medicală. Toate informațiile necesare, inclusiv un tur virtual al spitalului se găsesc la adresa https://spitalulsfantulsava.ro/. Centrul se află în imediata vecinătate a pădurii Pustnicul, în comuna Pantelimon, str. Cozieni nr 2, drumul spre Mânăstirea Pasărea.

☎ 0724.021.090 | 0724.338.881

https://spitalulsfantulsava.ro/recuperare-medicala-cu-internare/

Spitalul Sfantul Sava din Pantelimon oferă servicii de recuperare medicală în cele mai bune condiții.

  • 30 de kinetoterapeuți cu experiență medicală pun în practică programe ample de gimnastică medicală pentru fiecare pacient in parte, într-o sală dotata cu peste 70 de echipamente de recuperare de ultimă generație
  • Kinetoterapia este completată de fizioterapie
  • Pacienții sunt monitorizați 24 de ore din 24, 7 zile din 7
  • Se fac analize medicale și se adaptează tratamentul în funcție de evoluția patologiei
  • Cazarea se face în camere de 2 și 3 paturi și include 3 mese pe zi

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...