G4Media.ro

Adulți și copii, prinși în timp ce furau globuri din ornamentele de…

Sursa foto: Pixabay

Adulți și copii, prinși în timp ce furau globuri din ornamentele de Crăciun din centrul municipiului Râmnicu Vâlcea / Au fost amendați de poliția locală

Un grup de cinci copii şi doi adulţi a fost amendat de poliţia locală din municipiul reşedinţă după ce au fost surprinşi pe camerele video distrugând ornamentele de Crăciun din centrul oraşului.

Potrivit reprezentanţilor Primăriei Râmnicu Vâlcea, cei şapte au fost prinşi la scurt timp, asupra lor fiind găsite mai multe globuri, anunță Agerpres.

„În data de 27.11.2023, în timpul efectuării serviciului de patrulare conform graficului de lucru, echipajul de poliţie din cadrul Serviciului Ordine Publică al Direcţiei Poliţiei Locale a fost solicitat de către dispecerat să se deplaseze pe Podul Vinerii Mari. Solicitarea a venit în urma constatării de către dispecera de serviciu, în timp real prin intermediul camerelor video din zonă, a faptului că un grup format din cinci copii şi doi adulţi distrugeau şi sustrăgeau globurile din ornamentele de Crăciun montate pe balustradele laterale ale podului Vinerii Mari. Echipajul de ordine publică s-a deplasat de urgenţă reuşind să intercepteze pe faleza râului Olăneşti persoanele respective, asupra cărora s-au găsit 15 globuri. Poliţiştii locali au întocmit amenzi pe numele contravenienţilor şi au predat globurile recuperate către Pieţe Prest”, au transmis, luni, reprezentanţii Primăriei Râmnicului.

Poliţiştii locali atrag atenţia că toate zonele în care sunt amenajări ornamentale sunt supravegheate video, fiind monitorizate în permanenţă.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

2 comentarii

  1. Să mănânce și gura lor nește gloabe, d-astea. Că care e problema? Ei nu e oameni?