G4Media.ro

Actrița Margot Robbie din filmul Barbie a protestat în faţa birourilor Netflix…

Sursa Foto: X (ex-Twitter)

Actrița Margot Robbie din filmul Barbie a protestat în faţa birourilor Netflix / Actorii și scenariștii de la Hollywood, nemulțumiți că veniturile lor au scăzut în epoca platformelor de streaming

Margot Robbie, actriţa din filmul „Barbie”, s-a alăturat miercuri greviştilor pentru a manifesta în faţa birourilor Netflix din Los Angeles. Cu pancarta în mână şi purtând un tricou al Sindicatului actorilor SAG-AFTRA, actriţa a mărşăluit şi în faţa studioului Paramount.

Prezenţa lui Margot Robbie arată că mişcarea nu are de gând să se oprească. Protagonistă şi producătoare a filmului „Barbie”, în prezent cel mai mare succes al anului, ea este una dintre cele mai importante figuri de la Hollywood.

Mulţi actori populari, precum Bryan Cranston şi Aaron Paul, din serialul „Breaking Bad”, au participat, de asemenea, la proteste.

Din 14 iulie, actorii s-au alăturat scenariştilor aflaţi deja în grevă, în urma eşecului negocierilor cu studiourile. Aceştia cer în special o creştere a remuneraţiei lor, care este mult diminuată în epoca streaming-ului.

Calendarul hollywoodian a fost complet bulversat de această acţiune sindicală. Premiile Emmy, cele mai prestigioase premii americane de televiziune, au fost recent amânate din septembrie în ianuarie din acelaşi motiv.

Seara de decernării premiilor Oscar onorifice, considerată în general ca fiind cea care dă startul sezonului de premiere, a fost amânată pentru 9 ianuarie 2024. Ea a fost programată iniţial pentru 18 noiembrie 2023.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

2 comentarii

  1. Salariu diminuat a la Maegot Robbie: doar 50 de milioane de dolari pentru Barbie. Pentru Birds of Prey care a avut incasari de doar 200 de milioane de dolari, oare cat a incasat? Pai cam 25 de milioane de dolari in total. Saracie, ce mai.