G4Media.ro

VIDEO Actorul Stanley Tucci, în vizită în Republica Moldova, a învățat să…

Sursa foto: Facebook Stanley Tucci

VIDEO Actorul Stanley Tucci, în vizită în Republica Moldova, a învățat să gătească borș. El s-a întâlnit cu refugiați ucraineni

Actorul american Stanley Tucci a vizitat recent Republica Moldova, unde s-a întâlnit cu refugiați din Ucraina. Aceștia l-au învățat pe Tucci cum să pregătească borș, iar actorul a decis să împărtășească rețeta cu urmăritorii săi de pe rețelele de socializare. Într-un videoclip publicat online, Stanley Tucci a arătat cum a pregătit borșul, iar apoi l-a degustat. Ce-i drept, actorului nu i-a plăcut rezultatul final, precizând că „a făcut ceva greșit”. Acesta a menționat că va încerca să gătească borș din nou, scrie newsmaker.md.

Pe 30 noiembrie, Stanley Tucci a publicat pe Instagram un video filmat într-o bucătărie.

„M-am întors recent din Moldova, o țară mică situată între Ucraina și România. Am fost acolo cu UNHCR pentru a mă întâlni cu o mulțime de persoane strămutate din Ucraina. (…) Unul dintre lucrurile pe care le-am făcut acolo a fost să gătesc cu femeile ucrainene. Iar una dintre ele, care este bucătar-șef, m-a învățat să fac borș, pe care-l ador”, a spus actorul.

Acesta a declarat că va găti borș și va împărtăși rețeta cu urmăritorii săi în onoarea ucrainencelor care l-au învățat cum să pregătească acest fel de mâncare.

În continuare, artistul s-a pus pe treabă.

Actorul a explicat că a curățat și mărunțit un morcov, două tije de țelină, o ceapă, ustoroi și cartofi. După care, într-o cratiță în care a adăugat ulei și unt, a sotat și condimentat legumele. Ulterior, Tucci a adăugat două sfecle rase, 1,5 litri de bulion de carne de vită și a lăsat ingredientele să se gătească. La final, actorul a adăugat roșii conservate, o jumătate de varză tocată și un pic de oțet din vin alb, pe care le-a lăsat să fiarbă pentru aproximativ 40 de minute.

„Evident că există o mulțime de rețete pentru a pregăti borș, însă asta este foarte similară cu cea pe care am învățat-o. De multe ori, în borș este adăugată carne. Așa că puteți să o faceți. Acesta cu bulion de carne de vită este practic un borș vegetarian”, a precizat Stanley Tucci, în înregistrarea video.

Ulterior, pe 1 decembrie, Tucci a publicat un videoclip în care a degustat borșul pe care l-a pregătit. Înainte de a o face, actorul a declarat că borșul pe care l-a gătit săptămâna trecută, în Moldova, mirosea foarte bine, acum însă mirosul nu este la fel de „dulce”. „Sunt sigur că am făcut ceva greșit”, a menționat el.

După ce a gustat borșul pe care l-a gătit, Stanley Tucci a dat dezaprobator din cap. „Nu, nu știu ce-i în neregulă. O să încerc să gătesc din nou. Rămâneți conectați. Îmi cer scuze, în special de la Svetlana, care m-a învățat să gătesc borșul, în Moldova. Voi reveni”, a adăugat el.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Stanley Tucci (@stanleytucci)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Stanley Tucci (@stanleytucci)

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...