G4Media.ro

A murit Cornel Idu, omul care a ajutat-o pe Simona Halep la…

A murit Cornel Idu, omul care a ajutat-o pe Simona Halep la începutul carierei / A fost diagnosticat cu COVID 19 / Era unul dintre cei mai bogați oameni din țară, patronul uneia dintre cele mai vechi companii de shipping din România

Corneliu Idu (67), patronul uneia dintre cele mai vechi companii de shipping din ţară, a încetat din viaţă în această dimineaţă. Acesta fusese diagnosticat cu COVID-19, transmite Cugetliber.

Potrivit unor surse medicale, Corneliu Idu se simţea rău şi a fost internat de urgenţă, însă a fost prea târziu. Din păcate, nu a mai putut fi salvat.

Potrivit GSP, Cornel Idu era un împătimit al tenisului și, de-a lungul timpului, i-a ajutat în carieră pe mulți jucători, printre care Andrei Pavel, Horia Tecău și Simona Halep. A deținut și Tenis Club Idu din Mamaia, una dintre cele mai frumoase baze din țară.

La 67 de ani, Corneliu Idu era, potrivit Topului Forbes, printre cei mai bogați români, cu o avere de aproximativ 130 de milioane de euro.

Fost căpitan de navă, deținea, printre altele, „Idu Shipping and Services”, una dintre cele mai mari și mai profitabile afaceri în domeniul shippingului.

Sursa Foto: gsp.ro

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter