G4Media.ro

A murit actorul Lance Reddick, avea 60 de ani / A jucat…

Sursa foto: Captură video

A murit actorul Lance Reddick, avea 60 de ani / A jucat în serialele ”Lost”, ”Oz” și „The Wire” și în seria de filme ”John Wick”

Actorul american Lance Reddick, distins pentru interpretarea complexă și puternică a locotenentului Cedric Daniels în serialul de televiziune ”The Wire” (2002-2008), a murit la vârsta de 60 de ani, anunță La Stampa.

Trupul neînsuflețit al actorului a fost găsit vineri, în locuința sa din Studio City, California, a anunțat site-ul  ”Tmz”.

Potrivit ”The Hollywood Reporter”, decesul s-a datorat unor cauze naturale.

Reddick promovase recent ”John Wick 4”, ultimul episod al francizei lui Keanu Reeves, în care l-a interpretat pe Charon, portarul hotelului Continental Hotel, un centru al crimei subterane din New York.

Înzestrat cu o voce sonoră și memorabilă, Reddick a lucrat adesea ca actor de voce în proiecte precum The Vindicators, DuckTales, Rick and Morty și Castlevania și și-a împrumutat vocea și pentru jocuri video.

La televiziune, a jucat, de asemenea, în serialele „Lost” (2008-200), în rolul lui Matthew Abaddon, „Fringe” (2008-2013) și „Bosch” (2014-2021), în rolul lui Irvin Irving. A interpretat rolul lui Papa Legba în cel de-al treilea sezon al serialului „American Horror Story” (2014), rol pe care l-a reluat ulterior în cel de-al optulea sezon.

Născut în Baltimore, Maryland, la 31 decembrie 1962, Reddick a studiat la Școala de Muzică Eastman de la Universitatea Rochester din New York, unde a absolvit, iar ulterior a urmat cursurile Școlii de Teatru Yale.

Reddick avea deja o duzină de roluri la activ, în special în serialul „Oz”, dar „The Wire”, cu primul serial care a început în iunie 2002, a fost cel care a schimbat traiectoria carierei sale.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

2 comentarii

  1. condolences

  2. Alt titlu
    Alte greseli

    Se pune punct înainte de

    Avea 60 de ani

    Nu se scrie și dupa și in limba română