G4Media.ro

A început emisia Euronews România. Cum arată emisia și grafica postului TV…

Foto: Captură Euronews

A început emisia Euronews România. Cum arată emisia și grafica postului TV controlat de Universitatea Politehnică București

Canalul de televiziune Euronews România și-a început miercuri emisia, el putând fi urmărit atât live pe youtube, cât și pe cablu, la principalii furnizori. Licența postului Euronews e deținută de Universitatea Politehnică București, condusă de rectorul Mihnea Costoiu, condamnat în primă instanță la trei ani de închisoare cu suspendare. Directorul Euronews România e Gabriel Petrea, fost șef al Tineretului PSD. Redactor-șef este Andra Miron, ex-Realitatea TV.

Printre numele cunoscute de ziariști ce lucrează la Euronews se numără Andreea Gurban, Daniel Coman, Florian Petrică, Claudiu Popa, Vitalie Cojocari, Cristian Citre, Miruna Mihailovici, Alida Mocanu, Andreea Trandafirescu, Mirela Vaşadi. Cu câteva zile înainte de începerea emisiei, din echiupă au plecat Adelin Petrișor și Xenia Croitoru.

Reţeaua românească va difuza 24/7 programe de ştiri live. Pe lângă buletinele de ştiri, Euronews România va difuza atât programe Euronews, cât şi producţii locale, precizează canalul media într-un comunicat de presă citat de Agerpres.

Primele ore de emisie arată că postul mizează pe o grafică în care burtierele sunt în albastru și portocaliu, în timp ce sigla postului apare în partea de sus a ecranului, pe fond roșu.

Vezi mai jos emisia LIVE a postului:

Foto: Captură Euronews

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

11 comentarii

 1. EU Today, adica.

  • PSD news, deci chiar se potrivește fondul roșu.
   Mișcarea seamănă cu antena 3 +cnn . Șobolanii roșii pot să se asocieze cu cine vor, mirosul de latrină tot se va simți.

  • Contextul mediatic e încercarea PSD de a bloca legislativ Digi24 tv!
   Adevărata occidentalizare ar însemna să avem Arte tv, netradus, gratuit și obligatoriu pe toate rețelele de telecablu, și în germană și în franceză. Avem minoritate germană și o minoritate care mai știe franțuzește ca interbelicii noștri.

 2. Euronews e trompeta lu Puthler.

 3. Inca o latrina USL/PSD-ista care se vrea „quality”?

 4. Prelipceanu(ctp) nici nu stii… ce bine ne va fi…

 5. Și-a început luni emisia?
  Miercuri și-a început emisia, exact ziua in care ați și scris despre asta….
  Verifica cineva articolele înainte de publicare sau fiecare publica ceea ce vrea?

 6. Când pe satelit ???

 7. Trebuiau să pună pe siglă direct trandafirii roșii.

 8. Corect ar fi PSD-TV ……….
  Nu ne mai facem bine !
  Ar trebui sa le scriem celor de la Euronews ca nu este ok ca postul din Romania si fie condus de niste oameni politici, unii dintre ei cu probleme penale !

 9. Postul european e controlat de V. Orban prin prieteni portughezi cu afaceri grele in Ungaria. Ce va mirati de ce scursuri lucreaza la postul din Romanica? … Euronews, Inca o mizerie.