G4Media.ro

People Magazine: Ben Affleck și Jennifer Lopez locuiesc în prezent separat în…

sursa foto: captura video

People Magazine: Ben Affleck și Jennifer Lopez locuiesc în prezent separat în Los Angeles, pe fondul tensiunilor semnalate între cei doi/ Căsătoria vedetelor a avut loc acum doi ani

Perspectivele diferite ale lui Ben Affleck și Jennifer Lopez pot cauza conflicte în căsnicia lor, scrie People Magazine, care citează surse din interior.

Vedetele, care s-au căsătorit în 2022, după ce și-au reluat idila la două decenii după își anulaseră logodna, locuiesc în prezent separat în Los Angeles, pe fondul tensiunilor semnalate între cei doi.

În weekend au fost fotografiați zâmbind împreună și au continuat să își poarte verighetele în public, deși mai multe surse au indicat pentru People că există o tensiune în relația lor.

„Ei au abordări foarte diferite când vine vorba de atenția mediatică. Ben urăște toată atenția și îl face să se simtă foarte inconfortabil. Jennifer a avut întotdeauna o abordare diferită”, spune o persoană din interior.

O sursă din industria cinematografică spune că Affleck, în vârstă de 51 de ani, a fost „întotdeauna impresionat” de etica de muncă și de succesul lui Lopez în industrie, însă „a împărtăși mereu viața ei nu este stilul lui”.

„Chiar dacă admiră acest lucru la ea, nu îl face fericit și provoacă stres în viața lui și apoi în a ei. Nu există nicio îndoială că stilurile lor diferite se ciocnesc”, adaugă sursa respectivă.

O a treia sursă, din lumea muzicală, spune că Lopez, 54 de ani, „are nevoie de această expresie, dar Affleck pur și simplu nu se simte confortabil cu ea”.

„După un timp, acest lucru provoacă tensiune în relație”, spune sursa. „El este mai introspectiv și mai retras. Ei îi place să își deschidă inima în fața fanilor și a lumii. Acest lucru îi face să fie considerabil de diferiți și a fost dificil în relația de zi cu zi.”

„Întotdeauna au existat ciocniri în ceea ce privește stilul lor, modul în care tratează problemele și acțiunile lor, dar nimic nu a oprit dragostea lor de-a lungul anilor”, mai spune sursa. „Aceasta este o poveste de dragoste grozavă”.

Reprezentanții lui Lopez și Affleck nu au răspuns solicitărilor de comentarii.

Lopez, care se pregătește de un turneu și de lansarea noului ei film SF Atlas pe Netflix, a lansat recent un album, This Is Me… Now, alături de un film care a fost inspirat de idila ei cu Affleck. Odată cu acesta a venit și un documentar, intitulat The Greatest Love Story Never Told, la care Affleck a participat și a vorbit despre căsnicia lor.

„Fiind din nou împreună, am spus: „Uite, unul dintre lucrurile pe care nu mi le doresc este o relație pe rețelele de socializare””, a declarat Affleck în documentar. „Apoi mi-am cam dat seama că nu este un lucru corect să cer asta. Este ca și cum te-ai căsători cu un căpitan de vas și ai spune: ‘Ei bine, nu-mi place apa’. ”

Actorul, care are trei copii cu fosta soție Jennifer Garner, a spus apoi pe el și Lopez că sunt „doi oameni cu tipuri diferite de abordări care încearcă să învețe să facă compromisuri”.

În același timp, Lopez, care are doi copii cu fostul soț Marc Anthony, a recunoscut în documentar că nu credea că Affleck era „foarte confortabil cu mine făcând toate astea”, în ceea ce privește scoaterea din viața lor privată pentru munca sa creativă.

„El mă iubește, știe că sunt o artistă și mă va susține în orice fel poate, pentru că știe că nu mă poți opri să fac muzica pe care am făcut-o”, a spus ea. „Dar asta nu înseamnă că se simte confortabil să fie muza”.

În timpul unei proiecții din 13 februarie a filmului Greatest Love Story Never Told, Lopez s-a emoționat când i-a mulțumit lui Affleck într-un discurs: „Există persoana care mi-a inspirat acest lucru, care m-a inspirat întreaga mea viață. Și știu că urăște faptul că fac asta acum… Îmi spune: „Te rog să taci”. Nu! Iar eu spun nu. Îi spun: „Te iubesc și îți mulțumesc că ai crezut în mine și că m-ai ajutat să cred în mine”.”

Ambele vedete au vorbit despre ce nu a mers bine în relația lor anterioară și despre cum s-au schimbat lucrurile când s-au împăcat.

După cum a declarat Lopez pentru People în februarie 2022: „Am fost în joc în ochii publicului suficient de mult timp pentru a ști cine suntem ca oameni și ce contează cu adevărat și ce nu contează. … Ne trăim cu adevărat viețile într-un mod de care putem fi mândri și copiii noștri pot fi mândri de tine. Pur și simplu acționăm dintr-un loc de dragoste și respect pentru toți cei din viața noastră și asta este foarte important pentru noi.”

Ea a adăugat la vremea respectivă: „Știm care este adevărul [și] îl considerăm sacru”.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

1 comentariu

  1. Bine că nu e „breaking”.