G4Media.ro

Sediul PSD Mediaș, găsit racordat ilegal la rețeaua publică de apă /…

Sursa foto: Google Maps

Sediul PSD Mediaș, găsit racordat ilegal la rețeaua publică de apă / ”Vom demara procedurile legale necesare, inclusiv plângere penală” / Reacția PSD: ”Nu trebuie să judece ei clienții”

Societatea care administrează alimentarea cu apă în nordul județului Sibiu a depistat luni, 13 mai, că sediul PSD din Mediaș e racordat ilegal de mai mult timp la rețeaua de apă, relatează Turnul Sfatului.

Asta, în contextul în care social-democrații de aici s-au plâns în mai multe rânduri că prețul apei este mai mare decât în alte zone ale țării, făcând din acest aspect chiar un mesaj de campanie.

În luna martie, organizația chiar a inițiat o petiție publică prin care cerea scăderea prețului apei, petiție care a strâns până astăzi aproape 1000 de semnături.

”În cazul în care nu se vor prezenta documente justificative vom demara procedurile legale necesare, inclusiv plângere penală pentru recuperarea prejudiciului cauzat societății noastre”, precizează conducerea societății Apa Târnavei Mari.

Claudiu Mureșan este de câteva luni președintele organizației municipale Mediaș a PSD și spune că nu știe de această situație. Ales senator pe listele USR, el are acum cabinetul parlamentar chiar în sediul din Piața Regele Ferdinand nr. 28, unde s-a descoperit branșamentul ilegal.

”Eu sunt în chirie cu biroul meu parlamentar la sediul în care PSD Sibiu este proprietarul spațiului, iar eu plătesc tot ce înseamnă tot ce înseamnă chirie și facturi. Eu nu știu în acest moment situația, pentru că nu sunt eu cel care administrează clădirea, eu plătesc facturile trimise de PSD Sibiu. Proprietarul spațiului e PSD Sibiu.

Dar, oricum stau și mă întreb și eu dacă nu cumva cei de la Apa Târnavei ar trebui să explice, nu să judece ei clienții, cum e posibil să existe asta în Mediaș și cine știe unde o mai fi astfel de situații, să nu fie contractate?”, a mai precizat Claudiu Mureșan pentru Turnul Sfatului.

 

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

1 comentariu

  1. LOL, omul e clar bun, material PSD 100%.
    nu ma intreba pe mine de ce fur utilitati, ci intreaba furnizorul de ce sunt unii care fura.
    e ca ala care era „pe drojdie” dar cine il inregistra ar fi trebuit sa ii ceara acordul.
    bravo, tati…