G4Media.ro

Elevii mai multor școli din Ploiești, blocați în gara din Buda în…

sursa foto: G4Media

Elevii mai multor școli din Ploiești, blocați în gara din Buda în „Săptămâna Verde” / Copiii ar fi trebuit să ajungă la Brașov / S-a stricat locomotiva

Elevii mai multor școli din Ploiești care, în „Săptămâna Verde”, ar fi trebuit să ajungă în excursie la Brașov, au rămas blocați în gara Buda, după ce conductorul trenului particular 11029 a semnalat defecțiuni la locomotivă, relatează Observatorul Prahovean.

„Avem deja două ore de când aștetăm blocați pe peron în gara Buda. Trebuia să fim în Brașov la 11.30 cu trenul Regio Călători 11029. Ni s-a promis că vom fi preluați de 11031 care trebuia să ajungă la 11.30, dar acum am aflat că are întârziere 50 de minute. Nimeni nu ne comunică ceva clar și oficial”, susține unul dintre însoțitorii grupurilor de copii.

Regio Călători a confirmat faptul că trenul 11029 care ar fi trebuit să îi ducă pe copii la Brașov a întâmpinat o defecțiune la locomotivă. „Cunoaștem situația, un alt tren care vine de la Iași ar trebui să preia grupul în aproximativ 15 minute”.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

2 comentarii

  1. Ce poate sa fie mai verde decat sa nu consumi curent sau combusitibil

  2. Ăsta este respectul CFR Călători pentru cei care plătesc bilete.