G4Media.ro

DERAPAJ al candidatului partidului extremist AUR la europarlamentare Claudiu Târziu, despre dreptul…

sursa foto: G4Media/ Cristian Andrei Leonte

DERAPAJ al candidatului partidului extremist AUR la europarlamentare Claudiu Târziu, despre dreptul la avort în Carta UE: ”Majoritate de scelerați”, ”Oroare fără margini”, ”Pseudo-drept”/ România, pe primul loc în UE la mame minore sub 15 ani

Claudiu Târziu, candidat la europarlamentare al AUR și co-fondator al partidului extremist, s-a referit la introducerea dreptului la avort în Carta drepturilor fundamentale ale UE ca fiind ”o oroare fără margini” și ”un pseudo-drept” decis de ”o majoritate de scelerați”, transmite Info Sud-Est. Declarația lui Târziu vine în contextul în care România este de mai mulți ani pe primul loc în UE la numărul mamelor minore mai mici de 15 ani.

Claudiu Târziu este președintele Consiliului Național de Conducere al AUR și candidat la alegerile europarlamentare din 9 iunie.

În România, din 959 de unități medicale publice și private din România, doar 66 acceptă să facă întreruperi de sarcină.

Parlamentul European a votat în favoarea includerii accesului la avort în Carta drepturilor fundamentale a UE. Propunerea a fost aprobată cu 336 de voturi pentru și 163 împotrivă, iar sprijinul a venit în principal din partea membrilor de stânga și de centru, transmite Euronews.

Cu toate acestea, votul este în mare măsură simbolic. Rezoluția nu este obligatorie, iar un drept deplin la accesul la avort ar necesita sprijinul tuturor celor 27 de state membre pentru a fi inclus în Carta UE. Avortul rămâne puternic restricționat în câteva state membre, care ar putea să se opună prin veto eforturilor de a-l declara drept.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

8 comentarii

  1. Omul rușilor face propaganda Rusiei! 🤮 Pe timpuri oamenii ca el erau considerați trădători de neam!

  2. Nu e europarlamentar.

  3. Ăsta are față de Bălăceanca, secția periculoși.

  4. I-a permis tov. Dâncu&Coldea să îşi dea cu părerea. E doar „cantitat”, nu europarlamentar. Atenție la ce scrieți! „Tardie” patriotu’ mare familist (cică e la nevasta #4 şi la copilu’ #x), micu’ legionar, mare ortodoxist… poza e grăitoare… for the record… nu sunt pro avort decât în cazuri strict medicale sau cazuri justificate… sarcini ca urmare a violului etc…

  5. Deci AUR vrea sa fie stapan si pe uterul femeilor

    • V.ag.in.ul deja l-au cucerit prin v.i.o.l, se pregătesc de uter!

  6. Claudiu Târziu,o viață ai și o gaură în c.r și nici pe aia s-ar putea să nu mai fi stăpân ,ai grijă.

  7. De ce nu se preda educatie se ….. in scoli ?