G4Media.ro

Firea, despre candidatura la europarlamentare: Nu a fost proiectul vieţii mele, dar…

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Firea, despre candidatura la europarlamentare: Nu a fost proiectul vieţii mele, dar nu consider că este o retrogradare

Gabriela Firea, fost primar al Capitalei, mărturiseşte că o candidatură pentru Parlamentul European nu a fost ”proiectul vieţii” sale, subliniind însă că nu consideră că această candidatură este ”o retrogradare”, relatează News.ro

”Nu a fost viziunea mea despre viaţă, nu a fost proiectul vieţii mele, dar nu consider că este o retrogradare”, a afirmat Gabriela Firea, miercuri seară, la Antena 3, vorbind despre candidatura sa la alegerile europarlamentare.

Întrebată dacă crede că i s-a propus o candidatură pentru o funcţie la Bruxelles pentru a nu mai fi implicată în politica locală, Firea a răspuns: ”Eu sper că nu”.

”M-au trimis acolo pentru că toţi colegii mei ştiu că sunt un om muncitor, un om dedicat, că după perioada de acomodare voi un membru util al echipei noastre şi voi veni cu idei bune”, a adăugat ea.

Ea a spus că va fi preocupată ”în special de atragerea de fonduri europene pentru Bucureşti”, dar şi de teme precum familia sau egalitatea de şanse.

Firea a admis că nu îi va fi ”foarte uşor” să lucreze la Bruxelles, având în vedere că familia sa va rămâne în Bucureşti, dar susţine că se bazează pe sprijinul familiei sale.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

11 comentarii

  1. Madame Firea,hai că e bine și așa,că nu ați căzut din lac în puță

    • *in sârmă. Nu pot crede că există cineva pe lumea aceasta, cineva sănătos la mansardă, care să-și riște organul cu o așa viperă.

    • Nu-l cunoasteti pe dl. Pandele. Nu pare, dar e un om cu resurse nebanuite.

  2. Ajunge în PE și să vezi tu dacă scoate un cuvânt… încasează 15k € și o “duare” la sârmă.

    • Asa e, dar gândul că cele 15 miare lunare se puteau face saptamanal din pix scot din minți orice om normal darămite ditamai valoroasa cuvioasă.

  3. Din păcate, viper-a o să primească 3 – 4 pensii, care mai de care mai speciale. Și fraierii, adică noi și copii noștri, i le vom plăti.
    Când mă întreabă copilul meu cum de trimitem in parlamentul european așa rebu-turi, cum de permitem să avem așa conducători, nu găsesc nicio justificare. Pur și simplu, nu știu ce să-i răspund decât că suntem, in marea majoritate, sub nivelul minim de inteligență.
    Cum poți justifica HAUR, șoșo, Pan-dele, Tudo-se, Fiirea, Nea-Coiță, Daddy, Dănc-ilă, mă-Ciucă, Ciola-cul, Ficus, plus alte mii de oameni care nu au niciun fel de conștiință, dar care conduc de aproape 35 de ani țara asta?
    Avem un pușcă-riaș care a condus și conduce 2 sectoare din București și vrea primar general, dar care nu numai că e semi analfabet, dar a fu-rat până și numele unui personaj de film!

  4. Ce aveți mă cu fata? Scoate sârma și transmite la rusi!

  5. Se pare că vipera asta a fost scoasă din schemă și dusă departe să latre către străini. Bună metodă de a trimite la plimbare o „sârmă” in coaste. Dar și umilința de a îi face campanie la primărie lui altul și legată cu dușmanul, e mult de îndurat. Oare cum a reacționat la auzul veștii?

  6. După evenimentele din Azilele groazei doamna Fifi ar fi trebuit să iasă din viața politică definitiv.

  7. In principal Firea plătește pentru faptul că PSD București a promovat și menținut în fruntea deconcentratelor oameni care nu prea aveau ce căuta acolo. S-a păcălit la personal sau i-a fost impus.

  8. O trimit la Bruxells ca să uite lumea de ea o vreme. Varză de Bruxelles cu sârmă de Turda.