G4Media.ro

Ciucă: „Să nu anticipăm că domnul președinte se va muta de la…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

Ciucă: „Să nu anticipăm că domnul președinte se va muta de la Sibiu la București doar pentru că are dreptul la o casă” / Reabilitările RA-APPS nu se fac din fonduri guvernamentale, ci din „fonduri proprii”

Liderul PNL, Nicolae Ciucă, a declarat, miercuri seara, la Antena 3, că a întrebat la Secretariatul General al Guvernului și i s-a spus că reabilitările RA-APPS nu se fac din fonduri guvernamentale, ci din „fonduri proprii”.

Întrebat dacă vila reabilitată de Regia Autonomă ”Administrația Patrimoniului Protocolului de Stat” (RA-APPS) cu 9 milioane de euro este pentru Klaus Iohannis, liderul PNL a răspuns: „Nu am niciun fel de date și de aceea nu aș vrea să speculez”.

Nicolae Ciucă a spus însă că „nu există niciun fel de solicitare și cred că într-un final președintele poate să facă o solicitare sau poate să nu facă o solicitare”.

„Pentru premieri s-au pus la dispoziție case de la RA-APPS. Am preferat să stau la mine acasă. (…) Să nu anticipăm că domnul președinte se va muta de la Sibiu la București doar pentru că are dreptul la o casă”, a mai declarat liderul PNL.

„Am întrebat la SGG (Secretariatul General al Guvernului). Aceste sume prin care se reabilitează diferite edificii ale RA-APPS nu o fac din fonduri guvernamentale, ci o fac din fonduri proprii”, a susținut Ciucă.

Context

Fostul sediu al Partidului Național Liberal și al ALDE de pe Bulevardul Aviatorilor numărul 86 din București este pe cale să fie transformat într-o ”locuință individuală” care va fi atribuită președintelui Klaus Iohannis după ce acesta își va termina al doilea mandat, a declarat pentru G4Media.ro o sursă din mediul politic. Aceeași sursă a susținut că, în final, lucrările de amenajare vor costa 45 de milioane de lei (circa 9 milioane de euro).

Citește și Regia Protocolului de Stat investește în secret 9 milioane de euro în transformarea unui sediu de partid din București într-o reședință de familie / SURSE: Imobilul va fi reședința președintelui Iohannis după terminarea mandatului

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

9 comentarii

  1. Vrajeala !Spectacol pt proști !
    Apetenta „faraonului Johannis” pt lux ,din banii noștri, e o sfidare insultătoare a bunului simț, și rușinoasă pt el ca individ pt că dezvăluie ce caracter de toată jena are acest om

  2. Are și el, bietul, dreptul la o nenorocită de hardughie de 1200 de metri pătrați. La cât a muncit pentru țara asta, sărăcuțul… numai la Poli n-a ajuns…

  3. Sunt bani publici, hoților. Voi nu produceți nimic.

    • n-ar fi o tragedie daca nu ar produce, dar astia cheltuie miliarde. Asta pe langa alte miliarde pe care le fura.

  4. Asta n-a inteles nici in ceasul al XII-lea ca partidul lui plateste din bani de la buget?

  5. Normal, acuma face o casa cat alte 6 ca sa se simta ca la Sibiu.
    Logic frate, ce nu ati priceput?

  6. „Speculezi” nu speculezi, nea Ciucă, vremea noastră trece.

  7. Exactly, fondurile – banutii de propaganda au picat din cer si stele 🙂 cu siguranta heroul ciuca nu semneaza cererea