G4Media.ro

Pistolul sustras de la un polițist hunedorean nu a fost găsit nici…

sursa foto: Politia Romana

Pistolul sustras de la un polițist hunedorean nu a fost găsit nici acum / ”Lupta cu necunoscutul este destul de grea, dar avem ipotezele de lucru”

Polițiștii hunedoreni continuă cercetările în dosarul deschis după ce pistolul unui agent de poliție a fost sustras în timpul unei intervenții, anunță Agenția de presă Rador, care citează Radio Timișoara.

Principalul suspect în acest caz, un bărbat din comuna Crişcior, a fost arestat preventiv. El le-a relatat poliţiştilor că a aruncat pistolul în albia râului Crişul Alb.

“Cazul este în curs de cercetare. Căutările pistolului continuă. Nu s-au oprit deloc. Până nu-l găsim, nu ne oprim. Şi căutările în albia râului continuă. Sunt mai multe experimente judiciare care se efectuează. (…) Persoana arestată a sustras centura. Este stabilit fără dubii. (…) Cazul de la Crişcior îl abordăm cu seriozitate; lupta cu necunoscutul este destul de grea, dar avem ipotezele de lucru, astfel încât să-l putem soluţiona în cel mai scurt timp”, a declarat şeful IPJ Hunedoara.

La începutul lunii ianuarie, polițiștii din Brad și Criscior au intervenit la aplanarea unui conflict dintr-un local din comuna Criscior.

În timpul intervenţiei, unui poliţist i s-a desprins centura tactică. În urma căutărilor, a fost găsită centura cu un încărcător cu 17 cartuşe, un spray şi un baston telescopic, pe o vale, în apropierea râului Crişul Alb.

Pistolul nu a fost găsit, deşi au urmat mai multe zile de căutări în albia râului.

Conducerea IPJ Hunedoara a dispus verificări interne cu privire la modul în care au intervenit poliţiştii.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...