G4Media.ro

Trei tineri din Harghita, reținuți după ce ar fi luat captivă o…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

Trei tineri din Harghita, reținuți după ce ar fi luat captivă o fată de 15 ani, amenințând-o cu un cuțit

Trei tineri au fost reţinuţi, vineri, de poliţiştii harghiteni, fiind bănuiţi de comiterea infracţiunii de lipsire de libertate în mod ilegal în cazul unei tinere de 15 ani, din localitatea Cozmeni, relatează Agerpres.

Conform unui comunicat transmis, sâmbătă, de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Harghita, poliţiştii i-au reţinut, pentru 24 de ore, pe cei trei bărbaţi cu vârste cuprinse între 22 şi 25 de ani, bănuiţi de comiterea infracţiunii de lipsire de libertate în mod ilegal.

„În urma probatoriului administrat, în cauză s-a reţinut faptul că, la aceeaşi dată (1 decembrie, n.r.), în jurul orei 13,30, cei trei bărbaţi s-ar fi deplasat la reşedinţa unei tinere, de 15 ani, din localitatea Cozmeni şi, sub ameninţarea unui cuţit, ar fi băgat-o într-un autoturism şi ar fi plecat într-o direcţie necunoscută. În jurul orei 14,30, autoturismul în cauză a fost reperat de poliţişti în Băile Tuşnad, iar, în momentul în care aceştia au efectuat semnalul regulamentar de oprire, conducătorul auto ar fi intenţionat să scape şi ar fi intrat în şanţul de pe marginea drumului”, precizează sursa citată.

Bărbaţii au fost extraşi din autoturism, încătuşaţi şi transportaţi la Poliţia municipiului Miercurea-Ciuc. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul înregistrat fiind 0,95 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Poliţiştii continuă cercetările, sub coordonarea procurorului, pentru săvârşirea infracţiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal, conducerea sub influenţa alcoolului, ameninţare şi loviri sau alte violenţe.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează