G4Media.ro

Papanașii, ciorba de fasole și micii, cele mai comandate preparate tradiționale prin…

Sursa foto: Colaj savori urbane

Papanașii, ciorba de fasole și micii, cele mai comandate preparate tradiționale prin Glovo / Vinerea e ziua în care se comandă cel mai mult mâncăruri românești

Papanașii ocupă prima poziție în topul preferințelor românilor, într-un clasament al produselor tradiționale, românești, în 2023m, conform Glovo. Astfel, papanașii au fost comandați în peste 140.000 de rânduri.

Pe locul doi se situează ciorba de fasole, cu 118.000 de comenzi, în timp ce micii completează podiumul cu 43.000 de porții comandate, aici intrând minim 4 mici.

Anul acesta, până în prezent, 4 aprilie a fost data în care au fost plasate cele mai multe comenzi de preparate tradiționale, în timp ce 1 decembrie 2022 a adus anul trecut vârful de comenzi.

Potrivit datelor Glovo, cele mai multe preparate tradiționale românești se comandă în București, Brașov, Constanța, Cluj-Napoca și Iași.

De asemenea, românii preferă să comande mâncare tradițională cel mai des la prânz, intervalul orar cel mai solicitat fiind între orele 11:00 – 13 :00, vinerea fiind ziua din săptămână în care se comandă cel mai mult preparate specifice românești.

 

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează