G4Media.ro

Alfred Simonis (PSD) spune că George Simion l-a înjurat în plenul Camerei…

Sursa foto: Inquam Photos / George Călin

Alfred Simonis (PSD) spune că George Simion l-a înjurat în plenul Camerei Deputaților: „A venit la tribună și mi-a zis, citez, «Am s-o violez pe mă-ta»” / AUR publică o înregistrare în care Simonis l-ar fi înjurat pe Simion

UPDATE: Liderul AUR, George Simion, a declarat, pe holurile Parlamentului, că Alfred Simonis (PSD) a fost cel care l-a înjurat „de mamă și de morți”.

Totodată, AUR a publicat pe contul de TikTok al partidului o scurtă înregistrare audio, potrivit căreia Simonis l-ar fi înjurat pe Simion.

Înregistrarea ar fi fost făcută cu un microfon pe care îl avea pornit liderul AUR.

Știrea inițială: Președintele interimar al Camerei Deputaților, Alfred Simonis (PSD), spune că George Simion, liderul AUR, a mers la tribuna Camerei Deputaților și l-a înjurat.

„La începutul ședinței, un domn deputat, rusofil așa, căruia nu merită să-i pronunț numele a venit la tribună și mi-a zis, citez «Am s-o violez pe mă-ta». Așa mi-a spus acest individ la începutul ședinței și poate că și reacția mea a fost una vehementă și poate că prestația mea după acest moment nu e cea pe care ați fi așteptat-o. N-am vrut să vin chiar dacă un astfel de personaj abject… n-am vrut să repet ce a spus acest individ. Vreau să înțelegeți că fiecare dintre noi suntem oameni. Avem limita de suportabilitate atât cât o avem. Nu pot sancționa un personaj care se comportă în felul acesta de 3 ani de zile, n-ai ce să-i faci. Singurii care pot să-l sancționeze se află la Moscova, e adevărat”, a afirmat Alfred Simonis, luni, în plen.

Ulterior, pe hol, Alfred Simonis i-a spus reporterului Antena 3 că George Simion este cel care l-a înjurat.

Liderul AUR a venit lângă Alfred Simonis și a replicat că așa susține acesta, după care i-a spus că ar avea un frate vitreg care face diverse afaceri.

„Acest invidivid mi-a zis «Am s-o violez pe mă-ta». (…) O scursură, un jeg”, a replicat și Simonis.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

6 comentarii

  1. Vai Simeoane, dar de ce sa o violezm ba pe mă-sa, violeaza-l ba pe psd-ist ca si ei ne violeaza pe noi de atatia ani.

  2. No lasă nu va mai certaţi că explicăm noi mai jos de ce.

    Voi ştiţi cum identificăm că partidele mimează succesul?
    ————–
    Păi e simplu, toate partidele care blochează sau şterg postările online şi au doar punctajul de partid arată că succesul lor e doar mimat.

    Voi ştiţi cum identificăm că partidele mimează adevărul?
    ————–
    Păi e simplu, toate partidele care blochează sau şterg postările online şi au doar punctajul de partid arată că le e frică de părerea celorlalţi care ar fi mai credibile ca punctajul de partid.

    Voi ştiţi cum identificăm care partid are cel mai mult succes?
    ————–
    Păi e simplu, toate partidele care blochează sau şterg postările online şi au doar punctajul de partid dar înjură acelaşi partid la unison e clar care partid are cel mai mult succes.

    Voi ştiţi de ce ştim că veţi pierde alegerile?
    ————–
    Păi e simplu, toate partidele care blochează sau şterg postările online şi au doar punctajul de partid şi nu mai au postări de susţinere din partea susţinătorilor reali şi doar doar punctajul de partid e clar că şi-au pierdut susţinătorii.

    Voi ştiţi ce ştim noi şi nu ştiţi voi?
    ————–
    Păi e simplu, toate partidele care blochează sau şterg postările online şi au doar punctajul de partid nu înţeleg că trădarea doare la fel şi pentru cel inteligent şi pentru cel care nu este atâta de inteligent indiferent că e de stânga sau de dreapta motiv pentru care aveţi doar punctajul de partid pe paginile voastre.

  3. Sa o vio.leze daca are cu ce

  4. Gretoase personaje..