G4Media.ro

Protest organizat de AUR la sediul USR: „DNA să vină să vă…

Sursa foto: captură video

Protest organizat de AUR la sediul USR: „DNA să vină să vă ia” / „Nu vrem să fim conduși de hoți” / „Afară, afară cu hoții din țară” / „PNL și USR aceeași mizerie”

Partidul extremist AUR a organizat, vineri, un protest cu câteva zeci de persoane, la sediul USR din Capitală, după ce procurorii DNA au cerut ridicarea imunității fostului premier Florin Cîțu și a foștilor miniștri ai Sănătății Vlad Voiculescu și Ioana Mihăilă în dosarul legat de achiziția vaccinurilor anti-Covid.

„DNA să vină să vă ia”, „Nu vrem să fim conduși de hoți”, „Nu vrem să fim conduși de hoți și de miniștri mafioți”, „Afară, afară cu hoții din țară”, „PNL și USR aceeași mizerie”, au scandat participanții.

„Ei au spus că sunt cei care au spus că nu vor penali în funcții publice. Dar deși sunt urmăriți penal, ei continuă să rămână în funcții”, au acuzat participanții.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

23 comentarii

  1. Bai saracii oameni cum si-au luat liber de la munca sa protes.teze pentru binele tarii. Ce parti.d format din oameni frumo.si si libe.ri.

    • par toti luati de la Obor

    • Agentii Rusiei care au bagat in parlament penali ca Lasca si multi altii demonstreaza la USR partid fara penali dar nu demonstreaza la sefii lor P$D-PNL dupa ce Chereches a devenit fugar.

    • @Regele, Simion a declarat la Antena 1 ca nu exclude o alianta cu PSD, si a declarat la Digi24 ca nu exclude o alianta cu PNL. Eu cand am spus…ca astia 3 vor face o alianta…. vor ajunge sa faca o alinta toate 3!

  2. Ăștia nici măcar nu știu ce miniștri avem, dacă „ei continuă să rămână în funcții“.

  3. CU VlOLUL CUM A RĂMAS???

  4. Ăștia sunt băieții ăia care violează minore după ce le îmbată?

  5. Radem noi, dar astia ies la vot. Daca noi nu iesim la vot, astia de care radem acum o sa decida cine o sa ne conduca 4 ani de-acum incolo

    • Tocmai asta ne ajuta. Faptul ca oamenii au vazut pericolul numit aur si sos. Tocmai de asta cred ca au de castigat inca usr si pnl. Sunt destui care voteaza pe bune, fiindca ei cred in acele partide (ca si mine, eu cred inca in USR) dar vor fi destui care vor vota alternative, de frica.

    • AUR nu au nicio rusine… vor face cat de mult rau vor putea. Oare oamenii care ii voteaza ar putea intelege asta?

  6. Nici nu stiu cum e mai corect in cazul de fata: „ar fi de ras daca n-ar fi de plans” sau „ar fi de plans daca n-ar fi de ras”? Oricum, jenant/rusinos pentru noi toti ca avem asemenea specimene printre noi!

  7. Răzbunarea PSD ! Nici nu își dau seama că sunt folosiți …

  8. Cefurii Romaniei, dupa ce au protestat impotriva vietii in timpul pandemiei, ies acum sa protesteze impotriva unei presupuse hotii.
    PAR-ul PSD-ului isi razbuna partidul parinte.
    AUR sa iasa sa strige in fata partidului parinte sloganul „Nu vrem sa fim condusi de hoti”, nu in fata USR-ului, nu e momentul. Nu e vorba despre hotie in acest dosar.
    Ar face mai bine sa-l caute pe Chereches, in loc sa abereze sloganuri FURATE si prost folosite.

  9. Divizia de șoc a mafiei PSD-PNL-UDMR-AUR, la baionetă pentru protecția cleptocrației și a pensiilor speciale, fericiți de noua lor jucărie: DNA! 🤮🤮🤮

  10. Giorgel cel retarzel

  11. Ar fi interesant sa aflam cati ani de puscarie au aia din poza.

  12. Vezi sa nu…pai plagiatorii de serviciu sunt din PSD si AUR. (de pnl ce sa mai zici…)

  13. Noroc cu AUR ca mai aduce USR in atentia publicului… ca ei saracii au devenit absolut irelevanti.

  14. Numai daci. Cred ca daca ii iei la cazier….. Dupa „protest” a platit Simion o bere si 2 mici. Mai pe seara nici nu mai stiu unde au fost.

  15. Democrați, mari democrați. Hmm!

  16. Ăștia de la AUR ar vrea ei să fie de nivelul de a fi luați de DNA. Ei joacă în liga aia mizeră în care te ia șeful de post fiindcă ai făcut scandal la cârciumă.

  17. imi aduce aminte de sarmanii aia adusi de draknea cu autocarele, dar asta se intampla cand e lipsa de educatie, lipsa de implicare civica, cand mersul la vot e un mare deranj