G4Media.ro

Ambasadorul Israelului: Printre cei peste 240 de persoane luate ostatice de teroriștii…

Sursa foto: Mohammed ABED / AFP

Ambasadorul Israelului: Printre cei peste 240 de persoane luate ostatice de teroriștii Hamas sunt aproximativ 40 de copii și 20 de bătrâni

Autorităţile israeliene sunt responsabile pentru toate cele peste 200 de persoane ţinute ostatice de Hamas în Gaza, a afirmat, marţi, ambasadorul Israelului la Bucureşti, Reuven Azar, într-o declaraţie pentru presa română, potrivit Agepres. El a dat detalii despre persoanele răpite de teroriști.

„Din nefericire, printre cei peste 240 de ostatici sunt aproximativ 40 de copii, cam 20 de bătrâni cu vârste în medie de 75 de ani, sunt şi cetăţeni români. Familiile ostaticilor au făcut apel la sprijinul guvernelor străine. Este foarte important să spunem că, din perspectivă israeliană, suntem responsabili pentru toţi ostaticii, indiferent care este cea de-a doua cetăţenie a lor, pe lângă cea israeliană. Sigur că solicităm ajutor din partea guvernelor străine să facă presiuni”, a arătat diplomatul.

Potrivit celor mai recente informaţii, printre oamenii ţinuţi ostatici de Hamas în Fâşia Gaza se numără şase persoane cu cetăţenie dublă, română şi israeliană.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează