G4Media.ro

Cupa României: Dinamo scoate doar un egal la FC Bihor, echipă din…

sursa foto: Facebook/Dinamo

Cupa României: Dinamo scoate doar un egal la FC Bihor, echipă din liga a 3-a/ Ovidiu Burcă: „Un rezultat ruşinos pentru noi”

Echipa Dinamo Bucureşti a încheiat la egalitate vineri seara, în deplasare, scor 1-1, cu formaţia FC Bihor, în ultimul meci al etapei a doua din faza grupelor Cupei României, transmite News.ro.

„Ne aşteptam să câştigăm. Din păcate am ratat foarte multe şanse de a face 2-0. Este un rezultat ruşinos pentru noi, pare că suntem într-o pasă în care nimic nu ne iese. Băieţii sunt foarte supăraţi, foarte trişti. Cum să fie altfel după un egal cu o echipă de liga a treia? Tradiţia acestui club ne obliga să trecem de aceste grupe. Nu vreau să vorbesc în momentul ăsta de transferuri pentru că nu s-a terminat prima parte a acestui tur de campionat şi nu ar fi corect să vorbesc despre asta acum”, a declarat Ovidiu Burcă.

La Oradea, Dinamo a avut de furcă în faţa unei echipe din Liga a treia, dar a deschis scorul în minutul 48. Ahmed Bani a executat o lovitură liberă, balonul a lovit bara şi Ricardo Grigore a trimis în plasă. Orădenii au egalat în minutul 82, prin Andrei Alexandru Popa, care a reluat din voleu, după o gafă a lui Ricardo Grigore. În minutul 84 portarul gazdelor, Pânzariu a salvat incredibil la şutul lui Denis Politic şi meciul s-a încheiat la egalitate, 1-1.

În grupa a 3-a din Cupa României, după două etape, Dinamo are două puncte şi se află pe locul 4, iar FC Bihor este pe locul 5, cu un punct.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...