G4Media.ro

Serviciul Ridicări Auto din Târgu Jiu ar putea fi închis pentru că…

Sursa Foto: Primaria Sector 1

Serviciul Ridicări Auto din Târgu Jiu ar putea fi închis pentru că nu e profitabil / ”Costul cu recuperarea este de 350 de lei. Ar trebui să fie 600 de lei ca să fim eficienți”

Serviciul Ridicări Auto, din cadrul Primăriei Târgu Jiu, și-a reluat activitatea de curând, însă ar putea fi închis din nou de către administrația locală pentru că nu este rentabil, anunță Gazeta de Sud.

A fost achiziționată o mașină modernă pentru ridicări auto. A fost amenajată și o parcare pentru lăsarea vehiculelor ridicate de reprezentanții Transloc Târgu Jiu, compania Consiliului Local.

De la reluarea activității s-au acumulat pierderi de 200.000 de lei. Acestea continuă să se adune de la o săptămână la alta. Mihai Paraschiv, directorul Transloc Târgu Jiu, a declarat că a depus deja, la Consiliul Local Târgu Jiu, două solicitări privind rezilierea contractului. Nu a primit vreun răspuns.

„Am depus deja două cereri pentru rezilierea contractului de ridicări auto. Avem de la înființare pierderi de 200.000 de lei. Am trimis mai multe cereri către Consiliul Local să reziliem contractul. Nu mai putem gestiona la acest preț. Calculul pentru eficiență era pentru ridicarea a 10 mașini pe zi și la noi se ridică 5 mașini. Costul cu recuperarea este de 350 de lei. Ar trebui să fie 600 de lei ca să fim eficienți la numai 5 mașini ridicate pe zi. (…) Nu se compensează încasările cu cheltuielile. Trebuia să mai fie și 400 de rable abandonate în parcări și nu am ridicat decât 10. Nu știu cum le mută și unde sunt. Nu merge cum trebuie activitatea”, a declarat Mihai Paraschiv, directorul Transloc Târgu Jiu.

 

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

5 comentarii

  1. Obsesia românească pentru ridicat mașini. Le ridici numai dacă blochează tramvai, bus, întrare și atunci folosești firme specializate. In rest dai amenzi și te ocupi să fie plătite. Mult mai eficient și cu rezultate mult mai bune.

    • Eu sunt de acord cu @Bogdan__
      in Bulgaria daca ai amenzi neplatite vechi si te opreste politia ramai fara talon
      Dar P$d vrea brambureala

    • Situatie in Bruxelles era stationarea interzisa cu exceptia zilelor de piata. Nu am lipsit 10 minute de la masina si deja aveam amenda, frumos scoasa la imprimanta. Agentul era pe scuter, se misca rapid, foarte eficient. 15E amenda, am platit imediat online.

  2. trebuie date amenzi la greu.. ai parcat ca un b*u, n-ai decat sa platesti la greu!
    din pacate politistii locali care ar trebui sa dea amenzi, lipsesc de pe strazi