G4Media.ro

Probleme pe Podul de la Brăila: Asfaltul proaspăt turnat s-a fisurat și…

sursa foto: Asociația Pro Infrastructura/ Răducu Popa

Probleme pe Podul de la Brăila: Asfaltul proaspăt turnat s-a fisurat și trebuie refăcut / De vină ar fi utilajele de mare tonaj utilizate la lucrări

La 20 de zile după ce un secretar de stat din Ministerul Transporturilor a anunțat că a traversat cu mașina podul de la Brăila, asfaltul trebuie schimbat. Podul nu este încă deschis, dar au apărut fisuri. De vină ar fi utilajele de mare tonaj de pe șantier.

Potrivit Digi24.ro, asfaltul proaspăt turnat a crăpat pe anumite porțiuni din cauza unei macarale de mari dimensiuni care a fost folosită la lucrări. Acum, constructorul trebuie să remedieze aceste probleme, să decoperteze și apoi să toarne un nou asfalt pe porțiuni mici de 10-20 metri pătrați.

Nu ar fi vorba despre o eroare de execuție, ci despre utilajele grele folosite pe șantier. De astăzi,Po pe DN 22B, șoseaua Dig Galați – Brăila, se va circula alternativ, pe un singur sens, deoarece începe asfaltarea șoselelor de legătură dintre șoseaua Dig și unul dintre sensurile giratorii care duc spre pod.

În luna iulie ar putea fi inaugurat podul, chiar dacă drumurile de legătură vor fi gata doar parțial. Asta după ce autoritățile au anunțat că pe pod se va circula încă din decembrie anul trecut.

Sursa: Digi24.ro

 

 

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

1 comentariu

  1. Se decopertează portiunile crapate si se toarnă la loc,asa a zis ministrul secretar de stat!Inseamnă ca va fi peticit.Lucru nou peticit😅!?Inginerii trebuiau sa prevada acest fenomen,dacă sunt cu adevarat ingineri.Probabil ca japonezii n-au fost de fată.