G4Media.ro

Ce poți face în București, în week-end-ul de 1 Mai /  Promenadă…

Sursa foto: G4Media.ro

Ce poți face în București, în week-end-ul de 1 Mai /  Promenadă urbană, spectacole ”sub cerul liber”, Retroparada Primăverii și mulți mici

Week-end-ul prelungit datorat sărbătorii de 1Mai va putea fi petrecut în București prin participarea la diferite programe și evenimente care se adresează tuturor categoriilor de public, de la orice vârstă.

Unul din cele mai populare evenimente outdoor ale Capitalei: „Străzi deschise – Bucureşti, Promenadă urbană”! revine cu un nou sezon ce debutează în acest weekend pe Calea Victoriei, informează Agenția de știri Rador, care citează Radio București.

Sâmbătă, de la ora 15:00, vor fi aici spectacole, expoziții, concerte, ateliere pentru copii și întreceri sportive. Evenimentul se va relua în fiecare week-end.

Teatrul Masca inaugurează în acest weekend o nouă stagiune de spectacole „sub cerul liber” pentru iubitorii de teatru din Capitală. „ROMÂNI LA PORȚILE LUMII” este un spectacol în două părți (9 personaje de bronz și 9 de porțelan) fiecare dintre acestea fiind programate în zile consecutive.

Reprezentațiile vor avea loc în zilele de 29 și 30 aprilie 2023, de la ora 17:30, pe Calea Victoriei (Zona CEC). Accesul este gratuit.

Peste 200 de autovehicule istorice ale membrilor filialei Bucureşti a Retromobil Club România sunt aşteptate să participe sâmbătă, între orele 10.00-13.00, în Parcul Lumea Copiilor, la Retroparada Primăverii 2023.

Petrecăreții sunt invitați în minivacanța de 1 Mai la Festivalul Ziua Muncii, organizat la intrarea în Parcul Național, pe Bulevardul Burebista. Grătarele vor fi încărcate cu mici mari și dolofani, dar și cu cărnuri și cârnați de tot felul.

Pe lângă mititeii tradiționali, organizatorii anunță că vor fi și mici „mai speciali”. Începând de vineri, 28 aprilie, bucureștenii sunt invitați să petreacă la Festivalul Micului cel Mare. Acesta are loc în Parcul IOR din Sectorul 3 al Capitalei, lângă Biserica de lemn Maramureșeană.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează