G4Media.ro

Week-endul viitor se desfășoară „Sărbătoarea Scrumbiei Albastre 2023“, ediția a VI-a /…

Sursa foto: Pixabay

Week-endul viitor se desfășoară „Sărbătoarea Scrumbiei Albastre 2023“, ediția a VI-a / Cei care vizitează orașul Sulina au ocazia de a se bucura de gastronomia locală

Primăria orașului Sulina și Casa de Cultură Sulina invită localnicii și turiștii la „Sărbătoarea Scrumbiei Albastre 2023“, ediția a VI a – 30 aprilie 2023, informează Agenția de presă Rador, care citează Radio Constanța.

Dedicat vieții ce se desfășoară pe maluri de ape, evenimentul „Sărbătoarea Scrumbiei Albastre 2023“ are în centrul atenției migrația bancurilor de scrumbie în amonte pe fluviul Dunărea, înspre locurile de depunere a icrelor.

Viața locuitorilor acestei așezări a fost marcată de-a lungul timpului de această migrație, ce a constituit un indiciu anual al intrării primăverii în drepturi depline.

”Acesta este momentul ales pentru a continua efortul de revitalizare a orașului Sulina prin intermediul creării unei noi alternative de petrecere a timpului liber, atât pentru localnici, cât și pentru cei ce vizitează orașul și au ocazia de a se bucura de gastronomia locală, obiceiurile și tradițiile păstrate moștenire de-a lungul generațiilor”, anunță organizatorii.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

1 comentariu

  1. Bravo Sulina 👍🏻