G4Media.ro

Dragoş Pătraru îşi retrage emisiunea Starea Naţiei de la Prima TV: „Am…

sursa foto: captură video

Dragoş Pătraru îşi retrage emisiunea Starea Naţiei de la Prima TV: „Am reziliat contractul pentru neplată. E atât de simplu”

„Dincolo de frecuşurile inerente, inclusiv editoriale, care-s normale, mai ales în cazul unei emisiuni care-şi ia toată libertatea posibilă şi uneori chiar mai mult decât atât, am decis să scoatem emisiunea de la TV”, spune Dragoş Pătraru într-un clip publicat pe youtube, transmite Pagina de Media.

Pe scurt, motivul e simplu: „noi am reziliat contractul pentru neplată. E atât de simplu”.

Emisiunea Starea Naţiei iese de pe Prima TV după cinci ani la postul TV.

Dragoş Pătraru explică:

„Relaţia comercială dintre cele două firme a devenit una toxică, în sensul că noi livram marfa la zi, fără nicio întârziere, iar clientul nostru nu plătea marfa livrată la timp, acumulând întârzieri pe care noi nu le puteam accepta. Astfel, între a avea în continuare emisiune la televizor şi stima de sine, pe care aproape că o pierdusem, am ales să salvez stima de sine. Decizia e luată de ceva timp, am încercat până în ultimul moment să negociem, să rezolvăm cumva, nu s-a putut”.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

22 comentarii

  1. Te-au ,,rezolvat” și pe tine, Dragoșe…Că prea bine le ziceai.

  2. Mai sunt câțiva oameni demni, prea puțini!

  3. Pe Dragoș Patraru l-au concediat ca nu l-au mai vrut, s-a folosit de el cât au avut chef. E atât de simplu.

  4. I se trage de la junta militaro-mafiota a lui ciuca. A patit ca CTP, din pacate.
    Era ultimul care mai zicea ceva de armata asta de ocupatie, care sugruma ce a mai ramas din tara asta in ultimii 33 de ani, asta dupa ce au tras in noi in ’89.

  5. Si cat s-a chinuit”saracu”sa mai facă „slalom”printre jetoanele coruptiei,de ziceai ca acuma se scapă pe el.Patrare îti place prea mult metafora,cu miros de parfum tare,ca sa te mai tavalesti prin rahaturile lor.Asta este ADN-ul tau.Daca iti cauti alt „hardau”vei „muri”ideatic prematur.Uita-te la Dinescu ce rau îi stă,dar el nu are de ales.Tu ai scapat,ca nu te-ai dat la afaceri,d-alea deochiate,cu ei.

  6. Si cat s-a chinuit „saracu” sa facă,din cand in cand,slalom printre jetoanele coruptiei,de ziceai ca acuma se scapă pe el🤣.Patrare,îti place prea mult metafora cu parfum tare ca sa te mai tavalesti prin amestecuri d-astea cu miros de ….. .Asta este in ADN-ul tau.Dacă îti cauti alt „hardau”vei muri ideatic prematur.Uita-te la Dinescu,fata de cum era,ce rau ii stă,ce „tinichele” de metafore „produce”,fiindca trebuie sa se incadreze în limitele noilor „ideologii”.Se pare ca el nu are de ales.

  7. Băiatul ar fi fost credibil dacă nu o făcea pe poliţistul bun şi rău, metodă cunoscută printre cei de GENul care are ca scop inducerea de stare vegetativă pentru ca să nu se meargă la vot. Acelaşi mod operandum ca SONDAJELE ÎNCHIPUITE şi REPETAREA LA INFINIT că AUR e preferatul prostimii plus multe altele din astea care adunate la un loc chiar ÎI PROSTESC PE UNII SĂ NU MEARGĂ LA VOT că le induce o stare de lehamite vegetativă care duce la capitularea cetăţeanului implicat activ.
    Totul e doar în capul lor şi al vostru şi ăsta e scopul propagandei să vă facă să capitulaţi dacă tot nu vreţi să îi susţineţi la vot, strategia celor două metode de a câştiga alegeri(ori îi votaţi, ori vă fac să nu îi votaţi pe alţii şi să se voteze numai ei pe ei).

    Noi credeam că v-aţi prins deja după 33 de ani de capitulare sau greşim şi încă nu v-aţi prins?

    PS: şi nu uitaţi că unii îşi dus alegătorii de mânuţă la vot iar alţii merg de bună voie la vot, aşa că poate vă prindeţi şi voi până la urmă după 33 de ani cui îi e adresată toată propaganda cu care sunteţi bombardaţi zi de zi(vă dăm şi un indiciu: nu a fost niciodată vorba să îşi convingă propriul lor elctorat care oricum îl duc de mânuţă la vot).

  8. Băiatul ar fi fost credibil dacă nu o făcea pe poliţistul bun şi rău, metodă cunoscută printre cei de GENul care are ca scop inducerea de stare vegetativă pentru ca să nu se meargă la vot. Acelaşi modus operandi ca SONDAJELE ÎNCHIPUITE şi REPETAREA LA INFINIT că AUR e preferatul prostimii plus multe altele din astea care adunate la un loc chiar ÎI PROSTESC PE UNII SĂ NU MEARGĂ LA VOT că le induce o stare de lehamite vegetativă care duce la capitularea cetăţeanului implicat activ.
    Totul e doar în capul lor şi al vostru şi ăsta e scopul propagandei să vă facă să capitulaţi dacă tot nu vreţi să îi susţineţi la vot, strategia celor două metode de a câştiga alegeri(ori îi votaţi, ori vă fac să nu îi votaţi pe alţii şi să se voteze numai ei pe ei).

    Noi credeam că v-aţi prins deja după 33 de ani de capitulare sau greşim şi încă nu v-aţi prins?

    PS: şi nu uitaţi că unii îşi dus alegătorii de mânuţă la vot iar alţii merg de bună voie la vot, aşa că poate vă prindeţi şi voi până la urmă după 33 de ani cui îi e adresată toată propaganda cu care sunteţi bombardaţi zi de zi(vă dăm şi un indiciu: nu a fost niciodată vorba să îşi convingă propriul lor elctorat care oricum îl duc de mânuţă la vot).

  9. Clar ceva nu e înțeles sau încă nu e lămurit: De ce emisiunea Starea Nației nu are multă STARE la un post sau altul de televiziune ?

    • pentru ca nu se incadreaza in genul de emisiuni care-l cauta televiziunile? cum adica carE? alea unde se lauda eternii conducatori uselisti ca mari salvarori ai Romaniei si se da vina pentru orice pe usr

  10. Există o ruptură de logică la cei care cred că cineva poate fi împotriva tuturor sau de partea tuturor sau ambele sau alternativ sau concomitent sau pulsatoriu(când vedeţi un astfel de fenomen e clar vorba de propagandă profesionistă).
    Iar ca să confirme prima frază toţi ştiţi din proprie experienţă că există cineva cu care veţi ţine întotdeauna şi ne referim la propria persoană. Acuma că aţi aflat că ştim toţi că ţineţi la propria persoană veţi alege întotdeauna să susţineţi ceva sau pe cineva care vă avantajează propriile interese dacă sunteţi genul care vă feriţi de muncă şi va place să staţi pe spatele altora. Motiv care face ca oricine susţine sau nu susţine pe nimeni sau îi susţine pe toţi sau amândouă sau alternativ sau concomitent sau pulsatoriu e mai mult decât o iluzie şi e clar că în spatele acelei persoane există un scop care susţine ÎN PRIMUL RÂND interesele lui şi bănuim că nu sunteţi atâta de naivi să credeţi că poţi face turul tuturor tembeliziunilor propagandiste fără susţinerea unora care au acelaşi interes ca tine(încercaţi şi să vedeţi dacă se poate).

    Din start vă daţi de gol când sunteţi împotriva tuturor pentru că chiar şi Isus era de parte cuiva numai voi nu sunteţi de parte nimănui(înţelegeţi unde e ruptura de logică?🥱🤦‍).

  11. Atuncea când o faci şi pe poliţistul bun şi pe cel rău efectul se anulează reciproc şi se numeşte dezorientare electorală care induce stare vegetativă de a nu merge la vot.
    La cine aţi mai observat această metodă?😉

  12. Percepţia noastră fină a observat un nou fenomen.
    Acuma după ce au gafat monumental vor să o dreagă ducând la un nou tipar.
    Acuma nu mai spun că sunt pe locul întâi(1) şi pe locul doi(2), nu e greu de ghicit de cine vorbim.😏

  13. Starea Natiei este egal cu „Leana si Costel” de la protv

    • @mPuSiDe
      ceea ce promoveaza tov patraru este soft spus umor de autobaza sovietica. Asta iti place ?

  14. Nu vă mai certaţi între voi postacilor că deja v-am spus ce nu vreţi toţi să recunosteti şi ştim că de acolo vă vine atâta frustare de ajungeţi să vă certaţi postacii pe aicea.
    Când veţi accepta realitate şi să înţelegeţi că nimeni nu merge la tembelizor să facă critică politică despre politică şi să pretindă că ei sunt apolitici, unde ar fi logica în ce fac ca să nu mai spunem că sunt chiar mai informaţi ca voi la cât de apolitici se pretind că nusunt interesaţi.
    Pricepeţi unde e ruptura de logică la neinteresanţii ăştia de politică care sunt chiar mai informaţi pe subiect decât voi?😏

  15. Pe la începutul acestei guvernări încercam să vă explicăm postacilor pe aicea că voi ar trebui să fiţi prieteni că sunteţi în aceeaşi guvernare şi ar trebui să vă lăudaţi între voi în loc să vă luaţi de gât unul pe altul pe aicea.
    Să înţelegem că chiar şi voi postacii sunteţi conştienţi de dezastrul dintre alianţa voastră şi nu puteţi să vă abţineţi să săriţi la gâtul vostru când nu săriţi la gâtul celor care nu aţi vrea să vă ia locul la guvernare.
    Să înţelegem că voi nu sunteţi supăraţi că merge prost guvernarea în care sunteţi aliaţi şi de fapt sunteţi supăraţi pe cei care ar putea să fie mai buni ca voi la următoarea guvernare pentru că şi electoratul nu vă mai preferă şi cum nu puteţi să îi îngenunchiaţi pe cei care ar putea să vă ia locul ajungeţi să vă încăieraţi între voi postacii care sunteţi aliaţi de guvernare.
    În aceeaşi logică e şi cu povestea asta cu măscăricii TV apoliticii care nu sunt interesaţi de politică dar sunt mai specialişti ca voi pe domeniu ăsta politic şi îşi permit să vă dea lecţii de politică şi să vă şi critice că sunteţi nătărăi grămadă la politică tocmai la tembelizor unde din coincidenţă îi urmăresc toţi ăia care sunt interesaţi de politică, când ei nici măcar nu ştiu de astea că ei de fapt nu îi interesează politica că sunt apolitici şi nu ţin cu nimeni(serios?).

    Începeţi să vă prindeţi de logica care nu e logică cu apoliticii ăştia afoni la politică?😏

    Mai simplu spus dacă te pretinzi de partea nimănui politic dar tot faci politică ca e în formă de glumă sau pe bune şi te mai şi pretizi mai bun ca ăia care te urmăresc care e de fapt scopul din spate intenţiei de a te da sfătos la tembelizor?(aflaţi singuri răspunsul dacă explicaţiile noastre nu le acceptaţi).

  16. Lumea până-n 45 ani și nu numai,nu prea se mai uită la TV ,asta nu înseamnă că nu folosește internetul să citească…deci trageți concluzia singur domnule Pătraru unde trebuie să faceți emisiunea dvs.

  17. Marii antreprenori romani, cei care contribuie la prosperitatea acestei tarisoare nenorocite de toti straini care trec pe aici, nu sunt in stare sa isi plateasca datoriile. Pai de ce sa mai lucrezi cu ei si pentru ei?