G4Media.ro

Un controversat afacerist din Bihor s-a lăudat că oferă o recompensă de…

sursa foto: ebihoreanul.ro

Un controversat afacerist din Bihor s-a lăudat că oferă o recompensă de 100.000 de euro pentru a afla cine a plănuit să-i incendieze autoturismul Porsche

Afaceristul bihorean Mihai Borciu a anunţat marţi că oferă o recompensă de 100.000 de euro pentru a afla numele celui care ar fi comandat incendierea autoturismului său, relatează ebihoreanul.ro. Publicația informa despre o așa zisă „răzbunare cu iz mafiot” care ar fi avut loc săptămâna trecută, când niște indivizi ar fi încercat să incendieze una dintre maşinile folosite de angajaţii controversatului afacerist din Sântandrei, Mihai Borciu.

Într-un mail transmis redacţiei ebihoreanul.ro, Borciu spune că „întâmplarea publicată a fost adevărată”, anunțând că ar fi dispus să „ofere recompensă 100.000 euro oricui oferă informaţii” care duc la identificarea celui care a îndrăznit să plănuiască atacul. „Îl asigur că nu va avea nicio repercusiune din partea mea sau a organelor de poliţie”, ar fi transmis controversatul afacerist din Sântandrei, conform ebihoreanul.ro.

În mesajul transmis redacției, Borciu a mai arătat că toate bunurile sale sunt asigurate şi că va plăti uriaşa recompensă doar pentru că dorește să afle cine e „cel care a îndrăznit să creadă că-i poate face rău”, nu pentru că vrea răzbunare. „Nu trebuie să vă bat eu, că vă bate El. Cel care a gândit-o, nu va putea trăi cu gândul. Dacă nu va avea puterea să vină să-mi spună, se va spânzura ca Iuda”, a transmis Borciu, lăsând să se înţeleagă că a apelat inclusiv la preoţi pentru a-l afla pe făptaş, şi nu e pentru prima oară, relatează ebihoreanul.ro

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

3 comentarii

  1. politia nu ancheteaza nimic ? becali cand a afacut asta a ajuns la ancheta

  2. Becali nu trebuia sa fie pedepsit pentru ca a prins interlopii si i-a bagat in portbagaj ca sa-i duca la politie,avand in vedere cat este de „neandemanateca” politia in fata interlopilor.A fost lipsire de libertate,dar,in acele conditii,era lipsita de pericolul social.Dimpotriva,nepedepsirea ar fi incurajat oamenii sa fie mai curajosi in fata hotilor si talharilor.Dar,ce sa-i faci,sunt unii magistrati care nu ies din buchia cartii,nu vad dincolo de literele legilor.Asa,acea sentinta l-a facut pe condamnat victima,iar pedeapsa aplicata nu a avut efectul scontat in societate.S-a interpretat ca fiind o razbunare.