G4Media.ro

Marcel Ciolacu anunţă că a depus proiectul de lege prin care se…

Marcel Ciolacu, sursa: Facebook/MarcelCiolacu

Marcel Ciolacu anunţă că a depus proiectul de lege prin care se interzice utilizarea făinii de insecte în prepararea produselor prevăzute în Registrul Naţional al Produselor Tradiţionale: „Patriotismul economic înseamnă protejarea producătorilor locali”

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu anunţă joi că a depus în Parlament proiectul de lege prin care se interzice utilizarea făinii de insecte în prepararea produselor prevăzute în Registrul Naţional al Produselor Tradiţionale. ”Protejăm produsele tradiţionale româneşti!”, a scris Ciolacu pe Facebook, transmite News.ro.

”Protejăm produsele tradiţionale româneşti! Am depus astăzi proiectul de lege prin care se interzice utilizarea făinii de insecte în prepararea produselor prevăzute în Registrul Naţional al Produselor Tradiţionale”, spune liderul PSD.

Preşedintele PSD menţionează că ”aşa cum au făcut şi alte ţări europene, la fel trebuie să facem şi noi!”.

”În plus, toate produsele alimentare care vin din import şi conţin ingrediente obţinute din insecte trebuie să fie expuse separat pe rafturile magazinelor. Oamenii trebuie să ştie ce cumpără, iar eticheta să fie clară şi să conţină informaţii complete cu privire la aceste produse. Patriotismul economic înseamnă protejarea producătorilor locali şi a produselor şi mâncării tradiţionale româneşti”, mai afirmă Ciolacu.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

24 comentarii

  1. România e țara pe dos. Mafiotul PSDNL care vrea 1% din PIB pentru pensiile speciale ale mafiei sale, e patriot acum. Mi-e scârbă de România, țara pe dos.

    • Pensiile Speciale!!!!!!
      Mama voastră de hoți, nu mă interesează făina de greieri mă interesează PENSIILE SPECIALE!!!
      Nu mă interesează cu cine se culca x sau y mă interesează să nu mai furați, iar daca furați Justiția sa va bage la închisoare și să vă ia averea.

      Interzicere?!?
      Interzice cumulul pensiei cu salariul, interzice alta pensie până la 65 ani, alta în afara de cea pt care ai contribuit, interzice ieșirea la pensie la 43 ani.
      Faina de greieri, drob de sare PSD-ist.
      Când ai o așa părere despre electorat . . vei sfârșii rău.

  2. Adevărații patrioți ruși sunt în AURusia.

  3. Cei mai ipocriți sunt fanii hauristi și Semeon precum e leșinat ul asta de Hush…

  4. Ați votat 30% PSD, 25% PNL, 9% AUR, vă meritați soarta. E un miracol că țara nu e deja în faliment, cerșind la FMI, dar nu mai e mult până acolo, cu pensiile speciale aproape de 1% din PIB și Educația la 2% din PIB.

  5. Patriotism grețos a la ciolacu si o lege inutila, da dă bine la idi0ti.
    Sunt si eu curios, daca avem produse traditionale romanesti, ce sa caute faina de insecte in ele? Adica in cate retete traditional romanesti se pune o astfel de faina de trebuia ciolacu sa faca o lege care sa interzica asta?

  6. perfect de-acord sa fie scris pe eticheta continutul detaliat ! da’ ce facem , nea marcele , cu colorantul din wiski si cognac? ala din cosenile , insecte si ele ? nu bem nimic ?ca vine pastele !

  7. Șpionii ruși nu sunt de acord deci! 😀

  8. Rosiile din Turcia, 99% pesticide, restul substanta asa zis organica de culoare rosie de ce nu sunt supra impozitate in raport cu pesticidele identificate ? Pentru ca MARSEL, inca jinduieste la Omar

  9. Vino cu contraargumente, bugetar special ce ești.

  10. Ăștia nu mă las să comentez la ciolacul

  11. ce tzara…

  12. Se vede că ești bugetar. Dacă aberai în halul ăsta în sectorul privat, ai fi fost dat afară. Numai la stat se tolerează inutilități ca tine, trăiasca partidul care te-a făcut ce ești.

  13. Mda, un fel de tara arde si baba se piaptana… Nu cred ca era nevoie de o lege in sensul asta. Compozitia produselor oricum este reglementata strict, ca sa nu zic ca, daca vrea cineva cu tot dinadinsul, pune ce vrea in produsele traditionale… Stie cineva cu adevarat (nu ce scrie pe hartie) ce contin produsele?

  14. Tara arde si Ciolacu se lupta cu insectele . A terminat cu bani din PNRR .

  15. ”Protejăm produsele tradiţionale româneşti! Am depus astăzi proiectul de lege prin care se interzice utilizarea făinii de insecte în prepararea produselor prevăzute în Registrul Naţional al Produselor Tradiţionale”, spune liderul PSD. Este evident si catastrofal faptul ca produsele tradiţionale româneşti, total neprotejate, sunt atacate de carcalaci, coropisnite, plosnite, gândaci de bucatarie (nu le pot zice şvabi ca ma ia Discriminarea), radaste (radasce?) si alte fiinte de vise rele si deosebit de fainoase. Prin depunerea acestei legi, toate aratarile acestea si „ejusdem farinae, nu?” vor disparea den produsele traditionale retragându-se si lingându-si ranile în produsele netraditionale si antipatriotice. Un cântecel al multpreaîndepartatei mele copilarii spunea : „Nu va scarpinati copii / Ca si purecii e vii / Dati-va cu DDT / Sa vedeti ce bine e !”

    • In cu totul alta ordine de idei (si nu prea). Ma uit ca sunt în acest moment 39 de „comentarii” (al meu inclusive !!) la aceasta gugumanie patriotico-insecticida! Doamnelor, Domnilor, ES Dl Presedinte al Parlamentului, viitor Premier si deja Presedinte al natiei, poate spune, zice, scrie si chiar face ce vrea în virtutea libertatii de expresie (nu?). Da’ noi, stimati concetateni (citez den clasici zâmbitori)? Am capiat ? Suntem chiar dusi cu pluta, mintea, etc. ? „Am depus astăzi proiectul de lege prin care se interzice utilizarea făinii de insecte în prepararea produselor prevăzute în Registrul Naţional al Produselor Tradiţionale”, spune liderul PSD”. Pe când proiectul de lege prin care se interzice introducerea degetelor în nas, pentru protejarea proboscidelor natiei? „O tara trista, plina de umor”!

    • Numărul comentariilor a crescut la 42. Hai să mai adăogam unul că ce altă treabă avem ! In tineretea mea pierdută în negura vremilor emitea postul de radio „Radio Erevan” care răspundea la toate întrebările tutulor ascultătorilor indiferent de tara de provenientă. Postul a fost închis deoarece nu a putut răspunde la doua întrebări: „Unde să duce banii si dă unde vine gândacii”. ES Dl Presedinte al Parlamentului, Presedinte al Celui Mai Mare Partid din RSR, viitor Premier si deja Presedinte al natiei, a răspuns la a doaua întrebare: Gândacii vine dân UE sub formă de făină antitraditională si dăunând la colecistul poporului nostru daco-getico-carpato-danubiano-pontic. La întrebarea dentâi „unde să duce banii?” n-a răspuns, da’ ce mai conteaza. Oricum se duce, nu?

  16. Si dacă va spun ca o parte din electorat salută aceasta masură!Se da la televizor,dar cred ca si prin unele biserici,ca la legi d-astea lumea se pricepe.
    Deci,Cioli a aruncat-o,pe piată,(probabil ca Daea a ” rumegat-o” la masonerie)iar hauristii o aplaudă.Și uite asa sondajele,in dreptul lor,cresc ca in poveste.