G4Media.ro

Stomatologii din Brașov își pun speranțe în deschiderea Aeroportului Internațional Brașov-Ghimbav: ”Avem…

Sursa foto: Pexels/ Kelly

Stomatologii din Brașov își pun speranțe în deschiderea Aeroportului Internațional Brașov-Ghimbav: ”Avem foarte mulți pacienți plecați care revin la tratamente în România” / Deschiderea este programată pentru 15 iunie

Turismul medical va lua amploare în centrul țării, după deschiderea Aeroportului Internațional Brașov-Ghimbav, sunt de părere medicii dentiști, care au vizitat marți obiectivul, informează Agenția de presă Rador, care citează Radio România Brașov.

“Ne-am dorit foarte mult să vizităm aeroportul. Suntem foarte încântați. Ceea ce am văzut ne-a dat un motiv de reală speranță și mândrie și suntem convinși că Brașovul va avea de câștigat, atât mediul economic, dar și noi, ca și breaslă, stomatologii, pentru că se știe că medicii stomatologi români sunt bine cotați în afară și sunt medici foarte buni. De asemenea, să știe că dotările cabinetelor noastre sunt de excepție și avem foarte mulți pacienți plecați care revin la tratamente în România. Ei bine, acești pacienți vor avea șansa să revină mult mai ușor”, a spus președintele Colegiului Medicilor Stomatologi Brașov, dr. Mihaela Albu.

Primele curse anunțate oficial de către administrația județeană vor fi către Londra și Dortmund, zone cu comunități importante de români.

Deschiderea aeroportului de la Brașov este programată pentru 15 iunie.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

1 comentariu

  1. Singura ruta rentabila deocamdata ar fi curse spre si de la Bucuresti. La cate curse ieftine din Europa de Vest sunt la Sibiu si Tg Mures e greu de crezut ca vor atrage mai multi clienti. Poate doar cu escala la Brasov si legatura Otopeni.