G4Media.ro

Coloană de un kilometru vineri noapte, la începutul vacanței de Paște, pe…

sursa foto: ISU Alba

Coloană de un kilometru vineri noapte, la începutul vacanței de Paște, pe Autostrada Bucureşti-Piteşti, în urma unui accident rutier/ Traficul a fost restricționat

Două maşini au fost implicate, vineri seară, într-un accident rutier, pe Autostrada Bucureşti-Piteşti, la intrarea în Capitală. O persoană este evaluată medical, traficul în zonă fiind restricţionat, transmite News.ro.

”Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe autostrada A1 Bucureşti-Piteşti, kilometrul 12, la intrarea în mun. Bucureşti, s-a produs o coliziune între 2 autoturisme, soldată cu rănirea unei persoane, evaluată medical la faţa locului”, a transmis, vineri seară, Centrul Infotrafic.

Sursa citată a precizat că circulaţia rutieră este restricţionată pe banda 2 a sensului către Capitală, desfăşurându-se pe prima bandă şi cea de urgenţă.

Potrivit Infotrafic, în zonă s-a format coloană de autovehicule de aproximativ 1 kilometru.

sursa: News.ro

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

1 comentariu

  1. Nu se respecta nicio regula de circulatie pe A1. Daca ati angaja politisti de exemplu germani sa faca ordine, nu ar avea suficienta hartie pentru amenzi si s’ar ridica mii de permise saptamanal