G4Media.ro

Vicepremierul Kelemen Hunor, întâlnire cu ambasadoarea SUA, Kathleen Kavalec/ Cei doi au…

Sursa Foto: Facebook/ Ambasada SUA la București

Vicepremierul Kelemen Hunor, întâlnire cu ambasadoarea SUA, Kathleen Kavalec/ Cei doi au discutat despre situaţia de securitate din regiune şi consolidarea relaţiilor economice

Liderul UDMR, vicepremierul Kelemen Hunor, s-a întâlnit, luni, cu ambasadorul SUA la Bucureşti, Kathleen Kavalec şi au discutat despre situaţia de securitate din regiune şi consolidarea relaţiilor economice, transmite News.ro.

”La sfârşitul anului trecut şi-a început misiunea la Bucureşti noul ambasador al Statelor Unite ale Americii, Kathleen Kavalec, pe care am primit-o, luni, la Guvern. În cadrul întâlnirii am discutat despre războiul ruso-ucrainean, despre cooperarea româno-americană în domeniul securităţii în regiune şi în aripa estică a NATO”, a scris, luni, pe Facebook, Kelemen Hunor.

Acesta a menţionat că s-a mai discutat despre exploatarea rezervelor de petrol şi gaze din Marea Neagră, despre energia verde, dar şi drepturile minorităţilor.

”La întâlnirea de astăzi am convenit şi asupra faptului că vom consolida relaţiile economice”, a mai transmis liderul UDMR.

sursa: News.ro

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

2 comentarii

  1. Este binecunoscut că asta le lipsește minorităților din Românica: drepturi. Nu justiție sau dezvoltare economică și socială. Putler adoarme cu siguranță cu mâna pe lupă citind asta.

  2. Elita politică maghiară tr.scutită de emoții în dosarele de corupție ?! Lucrativă îndeletnicire pt.ei și confrații PNL & PSD.