G4Media.ro

Nou record la Opera Brașov: toate biletele pentru evenimentele lunii februarie au…

Sursa foto: Facebook / Opera Brașov

Nou record la Opera Brașov: toate biletele pentru evenimentele lunii februarie au fost vândute în mai puțin de 12 ore

Pentru a doua lună consecutiv, toate biletele pentru evenimentele lunii februarie la Opera Braşov au fost vândute într-o singură zi, în mai puţin de 12 ore, a informat, vineri, conducerea instituţiei de cultură. potrivit Agerpres.

Astfel, atât opereta „Sânge vienez” de J. Strauss-fiul, cât şi spectacolul cu opera „La Traviata” de G. Verdi şi opereta „La calul bălan” de R. Benatzky se vor juca cu casa închisă.

„Sold out, în mai puţin de 12 de ore, pentru a doua lună consecutiv ! Sold out, în ultimele 6 luni, pentru toate spectacolele Operei Braşov ! Nu mai puţin de 300 de bilete pentru evenimentele din luna februarie s-au vândut ieri, 19 ianuarie, în primele cinci minute, de la deschiderea casieriei şi a platformei online, la ora 10.00! În următoarele 15 minute, s-au achiziţionat 700 de bilete!”, se arată într-un comunicat transmis de Opera Braşov.

Un record similar a fost înregistrat în prima săptămână din acest an, când toate biletele pentru cele trei spectacole programate în luna ianuarie au fost vândute într-o singură zi.

Cea mai mare pondere a tichetelor, trei sferturi din acestea, a fost achiziţionată online.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

1 comentariu

  1. bravo! Astea sunt stiri! Felicitari OpereicBraşov!