G4Media.ro

Primăria Tulcea se mută într-un hotel / Clădirea în care funcționează intră…

sursa foto: Info Sud-Est

Primăria Tulcea se mută într-un hotel / Clădirea în care funcționează intră în modernizare, lucrare ce ar urma să dureze un an / Investiție de 11,2 milioane de lei

Sediul Primăriei Tulcea intră în renovare din 16 ianuarie, iar funcționarii se vor muta într-un hotel, anunță Agenția de presă Rador.

Pe perioada lucrărilor, activitatea instituției va fi relocată în imediata apropiere, în clădirea hotelului ”Europolis”. Procesul de relocare va implica mutarea echipamentelor de comunicații, servere, tehnica IT, prin urmare, unele activități din cadrul instituției vor fi afectate.

În finalul acestei săptămâni, registratura se închide, pentru a se putea organiza mutarea, urmând să fie disponibil doar serviciile online.

Reabilitarea va costa 11, 2 milioane de lei, iar lucrările vor dura 12 luni, se arată în referatul de aprobare al proiectului, votat în Consiliul Local Tulcea.

”Obiectivul general al proiectului constă în îmbunătățirea eficienței energetice a Sediului Primăriei Municipiului Tulcea, în scopul reducerii pierderilor energetice și implicit scăderea costurilor cu energia termică prin reducerea pierderilor de căldură”, se arată în proiect.

 

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...