G4Media.ro

Şef la unitatea de jandarmi care asigură paza la centrala de la…

Sursa foto: Facebook Jandarmeria Română

Şef la unitatea de jandarmi care asigură paza la centrala de la Cernavodă, acuzat de ANI de fals în declaraţii / Nu şi-a trecut în declaraţiile de avere câştigurile obţinute din jocuri de noroc

Agenţia Naţională de Integritate (ANI) a sesizat Parchetul General în legătură cu săvârşirea de către un şef de la Jandarmeria Cernavodă a infracţiunii de fals în declaraţii, după ce acesta nu şi-a trecut în declaraţiile de avere câştigurile obţinute din jocuri de noroc, anunță Agerpres.

Potrivit unui comunicat remis luni, ANI a sesizat Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie cu privire la existenţa indiciilor referitoare la săvârşirea de către Andrei Dumitrescu, comandant detaşament la Unitatea Specială 72 Jandarmi Protecţie Instituţională „Anghel Saligny” Cernavodă, a infracţiunii de fals în declaraţii, întrucât nu a declarat veniturile realizate din jocuri de noroc în valoare totală de 2.500 lei în declaraţiile de avere depuse în perioada exercitării funcţiei publice.

Unitatea Specială 72 Jandarmi asigură paza şi intervenţia la centrala nuclear-electrică de la Cernavodă.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

11 comentarii

  1. da, domle, uite unde era marea coruptie. pai sa scrie in declaratia de avere si banii luati cu sorcova si plugusorul de copiii lui…

    • Jocurile de noroc sunt o metoda clasica de spalare de bani. Cum functioneaza? Sa zicem ca ai o suta de mii de euro, bani negri. Ii bagi o tura la jocuri de noroc. Sa zicem ca rata de „castig” normala la jocurile de noroc e 80% din ce bagi, pe termen lung. Restul de 20% e incasat de cazinou. Dar brusc, cei 80% din banii negri au acum o „justificare”: i-ai castigat la jocuri de noroc. Si nu te verifica nimeni cati bani ai bagat, doar cati ai castigat. Poti sa spui ca ai jucat 100 de Ron si ai avut bulan.
      De ce nu prea declara coruptii castigurile la jocuri de noroc? Penru ca ar fi putin batator la ochi sa vezi cam cine „castiga” la jocurile de noroc. Cel mai bine e sa „omiti” declararea. Daca esti totusi prins, o dai pe „mea culpa”: vaaaaai, am uitat sa-i declar, dar sa stiti ca sunt totusi justificati, i-am castigat la jocuri de noroc.
      Acum intelegi legatura cu marea coruptie?

    • taxa de protectie camuflata in cistiguri la jocuri de noroc.

    • Rușine fugiți la partidele politice care dorm și fura tot ce a mai rămas în tara asta

  2. Sefu de la „unitatea speciala 72 jandarmi” .. oare de ce se cheama unitate speciala? Ca au jucat la pacanele si le-a intrat speciala? Au luat jackpotul ala special?

  3. Sef unitate speciala joaca jocuri de noroc? Pe bune?

  4. Când ANI se sesizează pentru aproximativ 500 de euro câștigați la loto (dintr-o dată sau pe bucățele, nu contează) de un cetățean român oarecare căruia oricum loteria i-a luat datele de identificare și i-a și impozitat „fabulosul” câștig, marii rechini financiari n-au chiar nicio problemă – agenția de integritate este prea ocupată ca să se mai uite și în conturile lor.

  5. E un modus operandi…al cuiva…verifica castigurile impozitate de ANAF, iar ulterior daca persoana respectiva a menționat în declarația de avere…Nu este mana ani aici…ei doar sunt sesizați.

  6. Jandarmii sunt cei mai PENIBILI. CE FAC? STAU TOATA ZIUA FARA SA DEA MACAR CU O MATURA
    DE CE SE PENSIONEAZA LA 50 DE ANI? NU POT SA MAI DOARMA LA „JOB” DUPA 50 DE ANI?
    Scarb@ de astia…

  7. Sa nu fie fantoma alba de pe #10august. Țin minte ca pe el îl promovaseptr măcelul din #10august pe la. Cernavodă..