G4Media.ro

Starul NFL Damar Hamlin, în stare critică după ce s-a prăbușit în…

sursa foto: Facebook/ Buffalo Bills

Starul NFL Damar Hamlin, în stare critică după ce s-a prăbușit în meciul cu Cincinnati Bengals

Starul de fotbal american Damar Hamlin se află în stare critică după ce s-a prăbușit în timpul unui meci din Liga Națională de Fotbal american, aflat în prime-time, transmite BBC.

Jucătorul echipei Buffalo Bills, în vârstă de 24 de ani, a căzut la pământ după ce s-a ciocnit cu un adversar în timpul primului sfert al meciului cu Cincinnati Bengals.

El a primit îngrijiri medicale pe teren timp de peste 30 de minute înainte de a fi transportat la un spital local, potrivit AFP.

NFL a suspendat meciul la aproximativ o oră după incident.

Jordon Rooney, reprezentantul lui Hamlin, a scris pe Twitter: „Semnele sale vitale au revenit la normal și l-au adormit pentru a-i pune un tub de respirație în gât. În prezent se fac teste. Vom oferi actualizări pe măsură ce le vom avea”.

Accidentarea lui Hamlin a survenit după un contact cu un adversar, casca acestuia lovindu-l pe Hamlin în piept. După ce inițial s-a ridicat în picioare, el a căzut pe spate.

Oficialii medicali l-au resuscitat pe Hamlin pe teren timp de mai bine de 10 minute și i-au oferit oxigen în timp ce acesta a plecat pe o targă, a precizat ESPN.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...