G4Media.ro

Braşov: Un bărbat care a spart un magazin de optică medicală în…

Sursa foto: Facebook Jandarmeria Română

Braşov: Un bărbat care a spart un magazin de optică medicală în noaptea de Revelion a fost prins de un jandarm aflat în timpul liber

Un bărbat care a spart un magazin de optică medicală, în noaptea de Revelion, în judeţul Braşov, a fost prins de un jandarm aflat în timpul liber, relatează News.ro.

Jandarmeria Braşov a transmis, duminică, printr-un comunicat de presă, că în noaptea de Revelion, imediat după încheierea focului de artificii organizat în municipiul Făgăraş, sergentul major Tiberiu Constantinescu, se întorcea cu familia spre casă, când a observat că vitrina unui magazin de optică medicală e spartă.

„S-a apropiat să vadă mai bine ce se întâmplă şi nu mică i-a fost mirarea când a observat un bărbat înăuntru care sustrăgea ochelarii expuşi în vitrină. Colegul nostru l-a somat pe bărbatul aflat înăuntru, care la auzul somaţiei a început sa fugă. Sportiv de performanţă, jandarmul a pornit în urmărirea lui şi după numai 50 de metri a reuşit prinderea şi imobilizarea bărbatului. A solicitat forţe în sprijin prin sistemul unic de apeluri de urgenţă 112, ulterior bărbatul fiind predat colegilor poliţişti sosiţi la faţa locului”, a transmis Jandarmeria Braşov.

Tiberiu Constantinescu este angajat de un an la Detaşamentul de Jandarmi Făgăraş.

De asemenea, el este şi handbalist la CSM Făgăraş.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

3 comentarii

  1. Pentru ce sa donez?
    Ce se intampla cu banii astia?
    P

  2. Bravo
    Să mai și lăudăm când e de lăudat