G4Media.ro

Brașov: Patinoar cu acces gratuit în Piața Sf Ioan – investiţie de…

sursa foto: Pixabay

Brașov: Patinoar cu acces gratuit în Piața Sf Ioan – investiţie de peste 150.000 de lei

Un patinoar cu gheaţă, de 600 de metri pătraţi, o investiţie de 150.000 de lei (fără TVA) a municipalităţii Braşov, îi aşteaptă, începând de miercuri, pe braşoveni şi turişti, în Piaţa Sf Ioan, pe toată perioada lunii decembrie şi până în 28 februarie, a anunţat marţi viceprimarul Flavia Boghiu, citată de Agerpres.

Conform sursei citate, este cel mai mare patinoar amplasat de municipalitatea braşoveană în oraş până acum, de două ori mai mare faţă de cel de anul trecut, la care accesul şi patinele – pentru cei care vor să închirieze – va fi gratuit.

Deschiderea oficială va avea loc miercuri, la ora 19,30, cu un spectacol pe gheaţă al sportivilor de la secţia de patinaj artistic a Clubului Corona Braşov. Programul de funcţionare este de luni până vineri, între orele 15,30 – 20,00, iar sâmbătă şi duminică, patinoarul va fi deschis între orele 11,00 şi 21,00. Fiecare serie va avea o durată de 90 de minute, urmată de 30 de minute pentru curăţarea şi refacerea gheţii.

Pe timpul mini-vacanţei de 1 decembrie şi a vacanţei de iarnă a copiilor, programul zilnic va fi identic cu cel de duminică. Astfel, în perioada 30 noiembrie – 4 decembrie, şi 23 decembrie – 8 ianuarie, patinoarul va fi deschis între orele 11,30 – 21,00.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

4 comentarii

  1. Redactia, incercam sa ne exprimam? „la care accesul şi patinele – pentru cei care vor să închirieze – va fi gratuit.”. De ce as vrea sa inchiriez cand scrie ca e gratuit? V-a parasit limba romana pe toti? Si cand iei patinele faci contract de comodat? asta inseamna folosinta cu titlul de gratuit. sa vedeti cat vor costa patinele la reconditionat sau achizitie. in rest laudabila actiunea. proasta exprimarea in articol

  2. vecini vor fi foarte incantati de muzica ce se va auzii in boxe pana seara tarziu !